Legrand România lansează gama Living Now, continuarea gamei de echipamente smart pentru acasă. Living Now a fost conceput pentru a se potrivi în orice casă. Noua gamă poate fi utilizată în sistemele tradiționale, garantând toate funcțiile de control, oferind în plus un design unic.

 Living Now

Gama Living Now are la bază infrastructura tradițională, concepută pentru noile experiențe de utilizare. Poate gestiona principalele funcții ale sistemului electric de acasă: luminile, storurile și energia electrică, chiar și de la distanță, cu ajutorul unui smartphone și al aplicației Home + Control, dar și prin comenzile vocale, care reprezintă o premieră în acest sector.

Este realizată în colaborare cu Netatmo, lider în domeniul soluțiilor IoT pentru case.  Gama de produse smart este compatibilă cu cele mai populare difuzoare, oferind astfel posibilitatea creării unor noi scenarii de utilizare. Living Now este compatibilă cu Apple Homekit, Google Home și cu Amazon Alexa.

De asemenea, gama Living Now revoluționează prin design. Liniile verticale reprezintă un simbol distinctiv, expresie a simplității, comanda având o singură formă cu o suprafață unică prin spațiul mărit, dedicat funcțiunilor. Dispune de un cadru flexibil care asigură aderența perfectă la orice perete, ascunzând imperfecțiunile și neregularitățile acestuia, prin crearea unui efect de plutire, datorită sistemului patentat de auto-centrare a tastelor.

Premii pentru design

Gama Living Now este realizată de BTicino în Italia, în centrul de dezvoltare, producție și design, Varese și în fabrica Erba, responsabilă pentru dezvoltarea tehnologică.
Datorită înființării a trei noi linii de asamblare la Varese, precum și modificării a cinci linii existente, toate sistemele de producție și control al calității sunt acum inteligente și interconectate la sistemele de gestionare a procesării datelor, în contextul Industriei 4.0.

Juriul internațional de la ediția a 26-a a Compasso d’Oro ADI Award, a acordat Living Now, gamei revoluționare de comenzi electrice de la BTicino, filiala italiană a Legrand Group, Mențiunea de Onoare.

Produsele sunt disponibile în 3 variante de culori: alb, bej nisip și negru, precum și în 16 variante de finisaje din diverse materiale, cum ar fi tehnopolimeri, metal sau lemn. Datorită funcțiilor de realitate augmentată ale aplicației Living Now, multiplele combinații pot fi afișate direct pe peretele din casă.