Lenovo curăță iar laptopurile de praf. Acțiunea “Dustbusters” a fost prima dată în 2013, iar succesul de anul trecut i-a făcut pe cei de la Lenovo să repete evenimentul, de data asta în București, Cluj-Napoca și Iași. Conform Lenovo, praful este inamicul invizibil, dar omniprezent, care îți atacă permanent laptopul, aducându-l cu cinism tot mai aproape de clipa în care va mai funcționa doar ca suport de bibelouri.

Lenovo DustBusters 2014
Anul trecut, operațiunea Lenovo Dustbusters, organizată la Lenovo Exclusive Store din Bd-ul Unirii 19B, București, a prelungit viața a 52 de laptopuri pe care specialistii Lenovo le-au curățat gratuit de praf, dar și de urmele unor “greșeli”.

“Păturici” de praf de peste 1 cm, pete de lapte, cola, vin, (probabil) bere, diverse insecte şi… boabe de susan tapetau interiorul carcaselor deschise de experții Dustbusters.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

În zilele de 5,6 și 7 iunie 2014, între orele 10:00 si 15:00, specialiștii Lenovo vor curăța gratuit laptopurile aduse de vizitatori în cele trei locuri în care se desfășoara ediția din acest an a Dustbusters:
-București, Lenovo Exclusive Store, Bd. Unirii 19 B.
-Cluj-Napoca, magazinul Intend, Str. Meseriilor 17.
-Iasi, magazinul TurboZone Computers, Str. Palas 7A.

Fiecare vizitator este binevenit cu un singur laptop, de orice marcă, în perfectă stare de funcționare, care va fi primit doar pe durata operațiunii, și este rugat să prezinte un act de identitate. Veți putea testa și laptopurile Lenovo ThinkPad din showroom. Din experiența editiei anterioare, este posibil ca cei care ajung mai tarziu să nu își primească înapoi laptopul în aceeași zi, din cauza volumului mare de muncă. De aceea, laptopurile rămase vor fi curățate în săptămâna următoare și proprietarii vor fi anunțati când acestea sunt gata.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!