Lenovo a prezentat oficial în România consola ThinkSmart One Smart Collaboration, concepută pentru săli de conferință de dimensiuni mici și mijlocii sau spații dedicate home office. Sistemul All-in-one (AIO) este primul din lume care rulează Windows 10 IoT Enterprise și este alimentat de un procesor Intel Core de generația a 11-a, cu tehnologia vPro. ThinkSmart One oferă o experiență audio-vizuală excepțională datorită compatibilității pentru aplicațiile cunoscute de videoconferință, precum Microsoft Teams Rooms sau Zoom Rooms, și celor opt rețele de microfoane cu anulare a ecoului și a zgomotului, difuzoare stereo de 15 W și camerei integrate de înaltă rezoluție ce dispune de câmp vizual cuprinzător.

ThinkSmart One Smart Collaboration

Lenovo ThinkSmart One

ThinkSmart One poate fi ușor de instalat, gestionat și personalizat la nivel central prin ThinkSmart Manager și oferă niveluri de securitate îmbunătățite, disponibile cu opțiunile Intel vPro și sistemului de operare Windows 10 IoT Enterprise. De asemenea, sistemul AIO include ThinkSmart Controller cu ecran tactil de 10.1 inch (același controller furnizat în kiturile Lenovo pentru sălile Core), pentru un control simplu și eficient al conferințelor.

Construit special pentru a anticipa o creștere continuă a spațiilor de întâlnire hibride, pe măsură ce birourile tradiționale sunt transformate în centre de afaceri mai dinamice și mai colaborative, ThinkSmart One extinde platformele Lenovo de videoconferință și colaborare care joacă un rol esențial în sprijinirea productivității și implicării angajaților.

Programe și servicii oferite

La fel ca în cazul tuturor produselor Lenovo ThinkSmart pentru săli de ședințe, ThinkSmart One este livrat standard cu trei ani de asistență Premier Support3 de la Lenovo, care oferă acces la servicii tehnice avansate timp de 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. De asemenea, include un an de programe și servicii Lenovo:

  • serviciile profesionale ThinkSmart: primul an de mentenanță va ajuta departamentele IT să instaleze fiecare kit, să configureze și să integreze în platformele de comunicații unificate existente. De asemenea, include un contract de mentenanță pe o durată de un an, care poate fi reînnoit și care cuprinde o opțiune de a redistribui un nou spațiu de întâlnire, dacă este necesar.
  • ThinkSmart Manager Premium este suita de programe Lenovo de gestionare a videoconferinței. Menținerea unei colaborări eficiente înseamnă că tehnologia trebuie să fie mereu activă, mereu conectată și ușor de utilizat. ThinkSmart Manager Premium vine în ajutorul departamentelor IT pentru a configura, a controla și a gestiona întregul portofoliu de soluții ThinkSmart dintr-o singură interfață intuitivă.
  • ThinkSmart One este disponibil la partenerii autorizați Lenovo, de la 2.969 euro.