Lenovo a prezentat în cadrul evenimentului Tech World Transform, o nouă serie de dispozitive și servicii pentru companii. Am remarcat ThinkStation P320 Tiny este cea mai mică stați grafică care are certificare Independent Software Vendor (ISV), pentru a asigura faptul că aplicațiile de importanță critică ale clienților rulează fără probleme.

Lenovo Thinkstation P320 Tiny

Stațiile grafice devin o investiție tot mai valoroasă din punct de vedere imobiliar, prin urmare este necesar ca acestea să fie la fel de adaptabile și performante în orice spațiu. Lenovo ThinkStation P320 Tiny folosește la maximum spațiile mici și oferă puterea pe care o aștepți de la o stație grafică. Ușor de configurat și compatibilă cu accesoriile Lenovo ThinkCentre Tiny, P320 Tiny se folosește de puterea oferită de cele mai noi procesoare Intel Core i și se bazează pe placa grafică Nvidia Quadro Graphics.

Fie că e vorba de dezvoltarea celor mai noi și interesante produse, proiectarea unui bloc la cele mai înalte standarde sau educarea antreprenorilor viitorului, P320 Tiny asigură performanța necesară pentru mediul de business într-un format mic, astfel încât să funcționeze la capacitate maximă chiar și în cazul spațiilor extrem de limitate.

Lenovo ThinkStation P320 Tiny este disponibil în acest moment la prețul de 799 dolari.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!