LG gram 2021: laptopurile ultra-ușoare vin oficial în România. Ele oferă un ecran nou și un design aparte .

LG Gram

Modele LG Gram

LG Electronics (LG) lansează oficial în România laptopurile LG Gram, cele prezentate la CES 2021. Sunt ultra-ușoare, ultra-portabile, cu performanță crescută și cu o autonomie mare.  Noile modele duc mai departe angajamentul brand-ului de a oferi modalități de lucru confortabile. Designul este modern și ecranul 16:10 îmbunătățește productivitatea.

Noua gamă disponibilă în România include modelele: LG gram 17 (model 17Z90P), LG gram 16 (model 16Z90P), LG gram 14 (model 14Z90P). Toate dispun de un ecran 16:10 conceput pentru a spori eficiența. Ultimele modele LG gram oferă un ecran mai generos decât variantele 16:9 și permit afișarea mai multor informații în același timp. De asemenea, tastatura și touchpad-ul au fost redimensionate.

Rezoluția înaltă acoperă 99% din standardul de culoare DCI-P3 și face ca noile display-uri să fie perfecte atât pentru divertisment, cât și pentru muncă, oferind o calitate deosebită a imaginii, culori vibrante și precise, contrast excelent și detalii clare. Marginile super-subțiri oferă privitorului o experiență imersivă și conferă un aspect mai elegant și sofisticat.
Capabil să satisfacă nevoile celor mai pretențioși utilizatori, laptopurile LG gram sunt certificate Intel Evo Platform și au procesoare Intel Core de generație a 11-a, cu grafică integrată Iris Xe și memorie rapidă LPDDR4x. Modelele LG gram 17Z90P, 16Z90P, 16T90P și 15Z90P dispun de o baterie de 80Wh pentru a asigura perioade mai lungi de utilizare între încărcări.

LG Gram 17

Oferind un ecran generos fără a sacrifica portabilitatea, vârful de gamă  este LG gram 17. Se mândrește cu o dimensiune a ecranului de 17 inch și cântărește doar 1.35 kg. De aceeași portabilitate se bucură și modelele LG gram 16 și 14. Ele au o greutate de doar 1.19 kg și respectiv 999 g, având o grosime redusă, de doar 1,68 cm. Datorită marginilor înguste și designului cu balamale ascunse, toate modelele dispun de un raport screen-to-body (STBR) de 90%.

Datorită design-ului mult mai rafinat, ecranului 16:10 și greutății reduse, utilizatorii LG Gram se pot bucura de productivitate sporită și de o experiență de vizionare captivantă, a spus Jang Ik-hwan, senior vice president and head of the IT business unit al LG Electronics Business Solutions.

LG Electronics oferă un monitor LG 27UL650 la achiziționarea laptop-urilor LG gram selectate de la Altex & MediaGalaxy.