Astăzi vă învăț cum să cumpărați ieftin licența electronică Windows direct online, de pe un site abia descoperit. Da, circulă multe oferte pentru licențe software cu preț bun, dar sunt multe aspecte de discutat, pornind de la credibilitatea site-ului și până la recunoașterea licenței.

windows 10 licenta

Licența Windows 10 online

Orice utilizator are nevoie de licențe electronice pentru Windows 10 și aplicații software de tip Office și în mod sigur unii mai folosesc fie acasă, fie la birou, laptopuri sau sisteme mai vechi pe care au sisteme de operare sau produse fără licență. Acest lucru este riscant din mai multe puncte de vedere, întâi la o verificare puteți lua amenzi usturătoare, apoi platformele software și aplicațiile Windows 10 pot fi teribil de vulnerabile la atacuri informatice dacă nu sunt actualizate continuu. Iar actualizările se fac mai ales dacă aveți licențe.

Magazinul online software Forscope vă ajută să obțineți reduceri de până la 70% pentru software absolut legal. Pe lângă faptul că Windows 10 este disponibil la preț foarte bun, puteți obține online licența Windows 10 Pro sau chiar alte tipuri de aplicații Office, software antivirus, VPN, softuri pentru servere și datacenter, soft de design grafic, aplicații CAD, softuri de editare video, dar și multe altele.

Nu trebuie să vă amintesc eu că licenta Windows 10 Home este 700 de lei sau Windows 10 Pro costă oficial 1200 de lei. Pe de altă parte, în Europa există o decizie a Curții Europene de Justiție care spune că deținătorii de licențe software le pot vinde online cu ce preț vor ei, iar compania care deține acel software nu poate interzice acest lucru.

Recomand Forscope pentru licențele software, deoarece au o istorie lungă și nu există reclamații online că au existat vreodată probleme. Au o rată de satisfacție a clienților de 98%.

Mai multe despre Forscope

Compania care a lansat site-ul, RA Sofware, activează din 2008 în Cehia, iar din 2016 au extins prezența la nivel european (sub brandul Forscope). Încă de la început, compania s-a concentrat pe furnizarea de soluții software rentabile care să aducă clienților ceea ce au cu adevărat nevoie, pe baza echipamentelor hardware, a compatibilității și a cerințelor funcțiilor. Au pus clienții pe primul loc și nu au plângeri online.

Forscope oferă un serviciu de asistență telefonică (luni-vineri 9-17:30). De asemenea au chat și formular de contact online.