Logitech a anunțat astăzi căștile wireless de ultimă generație pentru esports botezate Logitech G PRO X 2 Lightspeed. Proiectate și testate împreună cu profesioniștii de top din gaming, căștile PRO X 2 dispun de driverele audio PRO-G Graphene, ceea ce le poziționează în topul dispozitivelor audio dedicate gaming-ului.

Logitech G PRO X 2 Lightspeed

Căști Logitech G PRO X 2 Lightspeed

În lumea eSports, claritatea sunetului și comunicarea eficientă sunt factori esențiali care influențează victoria. Capacitatea de a putea auzi cea mai fină mișcare a adversarului și de a comunica eficient cu echipa va face diferența în gaming. Prin inginerie meticuloasă, noul driver audio PRO-G integrează o diafragmă din grafen de 50 mm și tehnologia brevetată de suspensie periferică activă, pentru a oferi experiențe audio la cele mai înalte standarde. Noul driver oferă îmbunătățiri în ceea ce privește fidelitatea reproducerii sunetelor, precizia semnalului și reducerea distorsiunii. Pe măsură ce obiectele se mișcă în raport cu jucătorul, driverul îmbunătățit permite identificarea mai rapidă și localizarea precisă a semnalelor audio.

În plus, alături de noul driver audio PRO-G Graphene, PRO X 2 oferă îmbunătățiri majore în comparație cu actuala generație de căști PRO X wireless:

  • Conectivitate îmbunătățită – ești pregătit pentru orice situație cu tehnologiile wireless Lightspeed, Bluetooth, dar și prin intermediului cablului auxiliar de 3,5mm. Tehnologia Lightspeed oferă conexiune wireless la cele mai înalte standarde, arie de acoperire de 30 metri și o autonomie a căștilor de până la 50 de ore de utilizare cu un singur ciclu de încărcare.
    Designul PRO premiat – Proiectate pentru jucătorii profesioniști din eSports și în colaborare cu aceștia, căștile PRO X 2 dispun de un cadru din aluminiu și oțel pentru a oferi rezistență chiar și în timpul celor mai solicitante sesiuni de gaming. Confortul este asigurat de balamalele rotative a driverelor audio și a pernelor interschimbabile pentru urechi, disponibile în varianta din piele artificială și catifea.
  • Comunică eficient – microfonul cardioid de 6 mm, conceput sub forma unui braț detașabil, dispune de filtre software Blue VO!CE prin intermediul aplicației G HUB pentru a te face auzit în orice moment.
  • Sunet surround DTS Headphone:X 2.0 – sunetul surround de înaltă calitate te va ajuta să auzi fiecare mișcare a adversarilor pentru a fi în orice moment cu un pas înaintea lor.

Seria Logitech G PRO este dezvoltată în cadrul unui program unic „Design by Collaboration”, care reunește mulți dintre cei mai buni gameri și echipe de eSports din lume pentru a dezvolta noi dispozitive dedicate gaming-ului, care depășesc limitele inovației și performanței.

Încă de la începutul procesului de proiectare, Logitech G se implică alături de profesioniștii din espors pentru a obține feedback, a lua decizii cheie și a testa pentru a finisa caracteristicile și designul produselor. Prin implementarea feedback-ului acestora în noile dispozitive și soluții, Logitech G a devenit standardul și liderul în materie de echipamente dedicate gaming-ului la cel mai înalt nivel.

Căștile wireless de gaming PRO X 2 LIGHTSPEED sunt disponibile începând de azi pe LogitechG.com la un preț recomandat 1339 lei.