Huawei va deschide sâmbătă, 2 februarie, primul său magazin Experience Shop în România, în cadrul AFI Cotroceni. Magazinul este localizat pe culoar, este o insulă, la parter, pe latura care merge de la bd. Timișoara spre bd. Iuliu Maniu, pe la jumătatea culoarului.

localizare magazin huawei afi cotroceni

Amenajat pe o suprafață de 48 de metri pătrați, magazinul Huawei din AFI Cotroceni, Huawei Experience Shop, se remarcă printr-un design premium și un stil minimalist. Aici, fanii și consumatorii vor putea găsi întreg portofoliul de produse Huawei, de la smartphone-uri și tablete, până la ceasuri inteligențe, fitness bând-uri și o gamă extinsă de accesorii. În plus, consumatorii vor avea posibilitatea să testeze cele mai noi produse, imediat după lansarea lor globală și pot primi informații despre tehnologiile inovatoare incorporate în dispozitivele Huawei. De asemenea, clienții vor fi consiliați cum să utilizeze device-urile la capacitate maximă și vor primi sfaturi, astfel încât să fie preîntâmpinate situațiile care pot apărea după o anumită perioadă de utilizare a dispozitivelor.

Huawei Experience Shop

Huawei, al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, va oferi premii la deschiderea magazinului din AFI Cotroceni în cursul zilei de sâmbătă, 2 februarie. Primul Huawei Experience Shop din România va permite consumatorilor să descopere și să se familiarizeze cu ecosistemul interconectat și inteligent al Huawei.

Deschiderea oficială a Huawei Experience Shop va fi marcată sâmbătă, 2 februarie, cu momente speciale în Afi Cotroceni: show-uri pe gheață, tombole din oră în oră pentru cei care vin la stand și promoții limitate în magazin. Astfel, pe 2 februarie, începând cu ora 12:00, smartwatch-ul Huawei Watch GT va putea fi achiziționat cu un discount de 50%, în vreme ce accesoriile, precum husele, căștile, boxele, bateriile externe sau cablurile vor avea un discount de 80%.

„Suntem bucuroși să deschidem în România primul Huawei Experience Shop, un spațiu care reprezintă pe deplin filozofia Huawei centrată în jurul consumatorilor. Huawei Experience Shop este, de asemenea, locul în care consumatorii și fanii Huawei vor putea descoperi și testa cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastră”

– a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

Program orar de funcționare Huawei Experience Shop: luni – joi și duminică: 10:00 -20:00; vineri și sâmbătă: 10:00-23:00.