Cei de la Maguay, cel mai cunoscut brand românesc de PC-uri, au lansat săptămâna trecută noi PC-uri, servere și soluții de storage în cadrul evenimentului anual F5. Eu am fost plecat din București, așa că nu am ajuns la eveniment.

f5-maguay-2016

Dar vă redau mai jos câteva dintre noile produse Maguay. N-am mai tesat de ceva vreme produsele, dar ultima oară am văzut un laptop de bună calitate.

Maguay GamePower AiO este un desktop de tip All-in-One destinat gaming-ului. Are un ecran curbat cu diagonala de 34″, cu rezoluția de 3440×1440 pixeli, care poate fi configurat cu cele mai performante componente: placa de bază miniITX, placă video full size cu răcire pe 2 sloturi, procesor Intel Core i7-6700K , Nvidia GeForce GTX 1080.

Maguay GamePower X99 este bazat pe platforma X99, are procesor Intel Extreme Broadwell-E cu 6, 8 sau 10 nuclee, cu sistem de răcire pe lichid. Acesta mai poate fi configurat cu până la 128 GB de memorie DDR4 ultra-rapidă și noile plăci video Nvidia GeForce GTX 1080, în configurație single și SLi.

Maguay MyWay X1704md este un laptop de tip desktop replacement, dotat cu procesor și placă video de desktop, cu un preț extrem de competitiv pentru categoria sa de produs.

Au mai fost și multe altele. Abia aștept în toamnă evenimentul tradițional No Time for Downtime.