Colegii de la NotebookReview dau notă mare un laptop realizat de compania autohtonă Maguay. Notebook-ul MyWay P1501m reprezintă “nava amiral a segmentului de 15 inch, ce poate încorpora cele mai noi componente de pe piaţă la ora actuală. Modelul testat de mine a venit cu un microprocesor i5 Sandy Bridge şi procesor grafic dedicat de la NVIDIA, modelul GTX 560M”. A luat în teste notă mai mare decât unele sisteme HP sau Dell.

Maguay MyWay P150M
Maguay MyWay P150M

Maguay MyWay P1501m oferă nostalgicilor, libertatea oferită de desktop-uri prin posibilitatea de a-şi configura laptop-ul după preferinţe dar fără a face rabat de la performanţă. De aceea procesoarele din care se poate alege sunt doar Intel, iar ca placă video avem fie GTX 560M-ul celor de la NVIDIA, fie AMD Radeon 6970M. Dar posibilitatea configurării nu se opreşte doar aici, utilizatorul putând alege şi hard disk-ul sau cantitatea de memorie RAM. Drept urmare clientul poate direcţiona banii săi exact către componentele de care are cea mai mare nevoie.

Review-ul continuă pe site-ul NotebookReview.ro

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !