Orange anunta o noua experienta unica pentru clienti. In premiera pe piata romaneasca de telefonie mobila, clientii Orange pot urmari in direct pe telefonul mobil meciurile din Divizia A transmise de Telesport.

Primele meciuri care vor putea fi urmarite pe telefonul mobil sunt: Farul Constanta – Pandurii Targu-Jiu (vineri, 10 martie de la ora 20.00), CFR Cluj – Sportul Studentesc (sambata, 11 martie de la ora 15.00) si Gloria Bistrita – Jiul Petrosani (duminica, 12 martie, de la ora 14:00).

Pasionatii de fotbal care au telefoane compatibile video pot viziona pe telefonul mobil si videoclipuri in timp near-live cu secvente cheie din meciurile transmise de Telesport – gol, penalty, cartonas rosu – la doar cateva minute dupa consumarea lor sau videoclipuri cu rezumatele tuturor meciurilor la incheierea fiecarei etape. Totodata, clientii Orange pot primi alerte prin SMS din timpul meciurilor echipei favorite sau pot afla ultimele noutati sportive in Orange World: stiri, programe, rezultate si clasamente din competitiile nationale si internationale.

“In mai toate sporturile, succesul consta in a fi primul. Acest fapt e valabil si in cazul telefoniei mobile. Suntem foarte entuziasmati sa putem oferi clientilor nostri posibilitatea de a viziona meciurile preferate din Divizia A in direct pe telefonul lor mobil oricand si oriunde ar fi. Aceasta premiera se inscrie in randul noutatilor aduse de Orange in serviciile video dedicate sportului, incepand cu videoclipurile in exclusivitate din UEFA Liga Campionilor si continuand cu transmisiunea in direct a Olimpiadei de Iarna de la Torino.” a spus Andreea Zega, Content & Multimedia Division Manager, Orange Romania.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.