Prinde televiziunea viitorului Vodafone TV cu abonament Vodafone One (p)

Vodafone a lansat serviciul Vodafone TV – televiziunea viitorului. Este prima platformă de ultimă generație care integrează cel mai mare număr de posturi TV, înregistrare și replay, redare pe orice dispozitiv, dar și cele mai populare aplicații de video streaming. În plus, Vodafone TV este singurul serviciu care oferă un setup-box 4K, dar și peste […]

Telekom cere Discovery să revină în grila de programe

Telekom Romania propune Discovery Networks soluţia pentru a reintroduce canalele TV ale reţelei în grila de programe a celei de-a doua companii din topul furnizorilor de servicii TV din România. După cum știm, negocierile au eșuat anul trecut și Discovery a acuzat pe nedrept operatorul Telekom că nu dorește prelungirea contractului. Da, uitasem și eu […]

Telekom anunță schimbări în grila TV – documentare, competiţii sportive şi filme

Telekom Romania răspunde cerinţelor românilor referitoare la ceea ce îşi doresc să urmărească la TV – documentarea noi, competiţii sportive, filme şi noi canale. Astfel, operatorul introduce noi canale TV pentru toată familia în pachetele TVM şi TVL, disponibile prin intermediul tuturor tehnologiilor, pentru a le oferi românilor oportunitatea de a viziona documentare premiate noi, […]

Digi 4K, televiziune 4K: emisiuni din program

Digi 4K este oficial prima televiziune din România care emite Ultra HD. Postul este gata pentru start cu o serie de transmisiuni sportive ale celor mai importante competiții europene și internaționale din fotbal și Formula 1.

Românii preferă posturile TV HD – studiu

Calitatea imaginii programelor de televiziune este deosebit de importantă pentru telespectatorii români, arată un studiu Astra România. Pe parcursul ultimilor ani, oamenii au devenit din ce în ce mai interesați de tehnologia HD. Aproape 60% dintre participanții la studiu sunt dispuși să plătească în plus pentru canale HD.

Cum se vede din sală Românii au talent

Am fost vineri seară la Românii au talent, semifinala a cincea. Emoțiile sunt mai intense în sală, iar susținătorii concurenților și ambianța de acolo creează momente de neuitat. Am mai urmărit emisiunea, am văzut Vocea României, mă uit la Ce spun românii… Dar din sală este altfel.

Ines lansează primul post TV UHD din România – Funbox 4K

Operatorul Ines, care lansa acum 8 ani primele canale Full HD pe serviciul IPTV, a anunțat ieri primul post TV Ultra High Definition, respectiv Funbox 4k/UHD. Este un canal care prezintă emisiuni de călătorie și natură, artă și cultură, documentare, dar și filme și seriale TV.

Idei de la evenimentul Apple de lansare a noilor MacBook Pro 2016

Tim Cook urcă pe scena evenimentului oficial MacBook și spune că tehnologia trebuie să fie accesibilă pentru toată lumea. Dar nu vorbește despre preț, ci despre soluțiile de accesibilitate pentru persoane cu handicap. Șeful Apple laudă iPhone 7 și reamintește de actualizarea software pentru 7 Plus care îmbunătățește performanțele foto.

UPC lansează mediabox-ul și platforma Horizon în România

UPC România a lansat azi la nivel naţional platforma Horizon și noul mediabox care oferă o experiență de televiziune complet nouă. Vorbim de ceea ce își dorește fiecare utilizator, respectiv înregistrare și replay pentru filme, meciuri și emisiuni, chiar 7 zile după difuzare, dar și acces la aplicații.

Vodafone TV devine oficial 4GTV+ din 30 septembrie

Ravinder Takkar, CEO Vodafone România, a lansat azi pe piața locală Vodafone 4GTV+, serviciul de televiziune online și în aplicație. Se confirmă zvonurile care circulau din iulie, după acordul cu Seenow. Serviciul va fi oficial din octombrie.