Microsoft Surface Book 2 se pregătește de lansare, dar nu fără o mică controversă. O imagine considerată promo a apărut pe contul oficial de Instagram al Surface. Nu există acum mai multe informații privind Surface Book 2, chiar și numele este o speculație. Imaginea a fost postată fără alte explicații, dar utilizatorii au remarcat faptul că tastatura este diferită de cea de la primul Surface Book.

new-surface-book2

Sursa: Surface instagram

Apoi, pe Twitter a apărut și o posibilă explicație, imaginile ar fi reproducerea unei reclame mai vechi pentru Surface Book. Oamenii de la social media nu s-au prins că reclama aceea nu conținea imaginea cu produsul real, ci doar un “concept”. Totuși, care ar fi rostul acestui mesaj, dacă nu s-ar pregăti lansarea noii versiuni?

Anul trecut, lansarea Surface Book a fost pe 15 octombrie, cred că vom vedea noul model peste o lună și ceva.

Toată lumea se așteaptă ca Microsoft să rezolve una dintre marile probleme Surface Book: posibilitatea de a utiliza tableta ca pe un laptop clasic, cu tastatura lipită de ecran. Acum există un sistem de detașare a ecranului, iar utilizatorii n-au fost tocmai mulțumiți cu poziția în care stă. Iar atuul Surface este, dincolo de design, că înlocuiește un laptop voluminos.

Acum, Microsoft a confirmat oarecum lansarea unor noi dispozitive din seria Surface, există zvonuri privind trei tablete diferite, ba circulă și informația despre un Surface Phone care va completa oferta Microsoft și are ca scop relansarea gigantului software în competiția cu Apple sau Samsung.

Ceva informații suplimentare găsiți și aici.