Microsoft a lansat două dispozitive noi, Surface Laptop Go și modelul de top Surface Pro X. În plus a anunțat că dispozitivele Surface for fi vândute oficial în România.

Microsoft continuă extinderea familiei dispozitivelor Surface, cel mai nou membru fiind Laptop Go. În acelați timp continuă îmbunătățirile pentru Surface Pro X. Surface Laptop Go aduce caracteristicile familiei Surface într-un laptop cu un design mai mic și mai accesibil. E gândit pentru educație, studenți, profesori și așa mai departe.

Cu un preț de la 549 de dolari, Surface Laptop Go oferă echilibrul perfect între portabilitate și performanță. Dispune de un ecran tactil cu diagonașa de 12,4″, cu trackpad, o tastatură spațioasă, cu o cursă de 1,3 mm a tastelor pentru o utilizare precisă. Carcasa are trei finisaje metalice durabile și ușoare: Ice Blue, Sandstone și Platinum.

Surface Laptop Go este alimentat de procesorul Intel Core i5 de a 10-a generație cu până la 16 GB RAM și 256 GB stocare, iar fiecare configurație este optimizată pentru performanță și durata de viață a bateriei. Toate configurațiile Surface Laptop Go pot fi utilizate ușor și rapid chiar și de către începători, profitând din plin de experiențele conectate la Cloud, cum ar fi Microsoft 365 și stocarea online. Cu o autonomie a bateriei de până la 13 ore, plus modalitatea de încărcare rapidă, acest laptop va ține pasul cu tine toată ziua.

Indiferent dacă înveți sau lucrezi, ai posibilitatea să folosești camera, difuzoarele și microfoanele acum mai mult ca niciodată. Surface Laptop Go are o cameră HD 720p încorporată și microfoane Studio, astfel încât colegii de birou sau colegii de clasă să te poată vedea și auzi clar. Difuzoarele Omnisonic și Dolby Audio te înconjoară cu un sunet puternic. Pentru a te ajuta să te conectezi, există atât porturi USB A cât și USB C, o mufă audio și conectorul Surface.

Surface Pro X este a doua generație după lansarea din octombrie anul trecut. E gândit pentru oamenii care trebuie să fie conectați, productivi și creativi în orice moment. Au renunțat la Intel și au colaborat cu Qualcomm la crearea unui procesor dedicat, Microsoft SQ 2, pentru a oferi un PC puternic care beneficiază de ultimele generații de inovație ale arhitecturilor mobile. Astăzi Surface Pro X devine și mai bun, cu o nouă configurație care include procesorul de nouă generație și un nou finisaj Platinum, împreună cu noi experiențe pentru aplicații, care au ca rezultat o durată mai mare de viață a bateriei și performanțe sporite pe toate dispozitivele Surface Pro X.

Pentru clienții noștri care au nevoie de mai multă putere, au utilizat noul procesor Microsoft SQ 2 – cel mai rapid procesor din clasa sa – și un nou finisaj Platinum, prețul începând de la 1499.99 dolari. De asemenea, au fost introduse trei culori noi pentru tastatura Signature: Platinum, Ice Blue și Poppy Red, toate cu același spațiu de stocare încorporat și metoda de încărcare fără fir pentru Surface Slim Pen.

Surface Pro X vă oferă cele mai bune experiențe din prezent, cum ar fi Microsoft 365, Microsoft Edge, Netflix, Spotify și multe altele, în timp ce acceptă și alte mii de aplicații Windows existente pe care le cunoașteți și le iubiți, cum ar fi Google Chrome, Firefox și Whatsapp.

În cazul în care set-up-ul de acasă are nevoie de o schimbare după această vacanță, Microsoft are câteva accesorii noi pentru a vă echipa noile spații pentru lucru sau pentru școală. Tastatura Compactă Microsoft Designer este o tastatură subțire, îngustă și optimizată pentru productivitatea modernă, comutându-se perfect prin Bluetooth între 3 dispozitive, cu o autonomie a bateriei de 2 ani, având două opțiuni de culori și un preț de 69.99 dolari. Microsoft Number Pad este o tastatură numerică subțire, modernă și elegantă, cu Bluetooth wireless, care vă permite să profitați din plin de dispozitivele Surface sau PC-ul modern, la un preț de 24.99 dolari. Adaptorul de afișare Wireless Microsoft 4K oferă cel mai simplu mod de a proiecta fără fir de pe computerul Windows pe un ecran mai mare, suportând rezoluția 4K și având un preț de 69,99 dolari. Mouse-ul ergonomic Microsoft Bluetooth oferă un design ergonomic confortabil la performanțe wireless premium, cu un suport moale pentru degetul mare, un design ușor și durabil și două butoane personalizabile. Disponibil în mai multe culori și la prețul de 49.99 dolari.

Noile configurații Surface Laptop Go și noile configurații Surface Pro X sunt disponibile pentru precomandă și vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu 13 octombrie.