Kaspersky joacă un rol crucial în protejarea eroilor din Moonfall, în călătoria lor istorică pentru salvarea Pământului.


Despre Moonfall

Noul film SF, Moonfall, este regizat de renumitul Roland Emmerich și scris de el împreună cu Harald Kloser și Spenser Cohen. Filmul spune o poveste captivantă în care o forță misterioasă scoate luna de pe orbită și o plasează pe un traseu de coliziune cu Pământul, punând în pericol viețile tuturor. Cu doar câteva săptămâni până la impact și la distrugerea totală a lumii, soarta omenirii depinde de un director al NASA, fost astronaut, de fostul său coleg retras în dizgrație și de un împătimit al teoriilor conspirației. Acești eroi improbabili organizează o misiune de ultimă oră, aparent imposibilă, în spațiu, lăsându-i în urmă pe toți cei pe care îi iubesc, doar pentru a afla că luna noastră nu este ceea ce credem că este.
În acest film palpitant, eroii Moonfall călătoresc ca să salveze Pământul într-o navă spațială care fusese retrasă din misiuni, cu sistemele Kaspersky alături, pentru a-i proteja în călătoria lor. În fața amenințărilor necunoscute, sistemele Kaspersky asigură funcționarea în siguranță a misiunii lor.

Concurs Kaspersky

De data asta, concursul este doar pe pagina de Facebook Computerblog. Puteți câștiga acolo una dintre cele 10 invitații la film. Concursul este activ până pe 6 februarie ora 23:59, tragerea la sorți pe 7 februarie dimineața.

Puternic susținător al soluțiilor și inovațiilor tehnologice, Kaspersky are o lungă istorie de sprijinire a inițiativelor în domeniul științelor spațiale. Compania s-a implicat activ în explorarea spațiului prin parteneriatul cu Gagarin Research and Test Cosmonaut Training Center, oferind cursuri speciale de securitate cibernetică pentru cosmonauți și specialiștii IT care lucrează la centru. Kaspersky a susținut, de asemenea, festivalul Starmus – un eveniment anual care combină știința, arta și muzica reunind oameni de știință proeminenți, artiști și exploratori ai spațiului pentru a inspira următoarea generație de genii. Kaspersky a colaborat, de asemenea, cu un start-up de curățare a resturilor spațiale pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la deșeurile spațiale și pentru a atrage atenția globală asupra proiectelor tehnologice cu potențial mare.