Cei de la Lenovo au lansat noile modele Moto G și Moto G Plus, ediția 2016. Păstrează și un model compact în linie, Moto G Play are ecran de 5 inch și este mai ieftin.
Ambele terminale de top au display de 5.5 inch, iar detaliile tehnice diferă puțin.

moto-g-white.0

Moto G vine cu ecran Full HD, cu procesor Snapdragon 617, procesor grafic Adreno 405 și versiuni de la 2GB la 4GB de RAM și 16GB -64GB de stocare. Diferența dintre Moto G și Moto G Plus este dată doar de un senzor de amprente și o cameră foto mai bună pe versiunea G Plus.

Moto G are cameră foto de 13 megapixeli și nu are senzor de amprentă, fiind ușor mai accesibil. Modelul G Plus are senzor de 16 megapixeli cu autofocus laser și detecție de fază. Bateria integrată ese de 3.000 mAh, iar programul de personalizare Moto Maker va fi continuat și pentru acest model.

Moto G Play este versiunea mai mică și mai ieftină, ecranul este de 5 inch, 720p, iar procesorul este Snapdragon 410, cu 2GB de RAM și 8/16GB de stocare internă. El are o baterie de 2800 mAh.

Moto G are un preț de circa 215 euro, iar Moto G Plus va costa de la 255 euro. Prețul pentru G Play urmează să fie anunțat ulterior.

moto g 2016

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!