Moto G13 se alătură celei mai recente game de telefoane Motorola disponibilă în România. Începând cu luna februarie, noul telefon Moto G13 poate fi găsit la un preț recomandat de 849,90 lei, în culorile Blue Lavender și Matte Charcoal.

Moto G13

Acest dispozitiv a fost conceput pentru a face experiența seriei Moto G mai accesibilă ca niciodată. Oferă funcțiile esențiale, îmbunătățite față de generația anterioară, de la un afișaj și sunet, până la realizarea de fotografii calitative, autonomie îmbunătățită și performanță ridicată. Sistemul de camere transformă fiecare moment într-o amintire de neuitat. Cu un senzor de 50 MP, combinat cu tehnologia Quad Pixel, fotografiile surprinse redau fidel detaliile și acuratețea culorilor, chiar și în condiții de lumină slabă. Pentru a completa sistemul de camere potrivit oricărui tip de fotografie, Moto G13 vine cu o cameră de vedere Macro, cu un senzor de adâncime și o cameră frontală de 8 MP.

Mulțumită ramelor înguste ale telefonului, utilizatorii vor putea aduce conținutul la viață pe un ecran uimitor HD+ de 6,5 inch, la 90 Hz. În plus, indiferent dacă utilizează căștile sau difuzoarele stereo, cu tehnologia Dolby Atmos, se vor putea bucura de o experiență sonoră captivantă, datorită clarității și profunzimii sunetului.

Nicio grijă în privința autonomiei. Moto G13 vine cu o baterie mare de 5000 mAh care le permite utilizatorilor să urmărească conținut video, să ascultate playlist-uri lungi și să petreacă ore întregi de apeluri video cu prietenii1. În plus, acest dispozitiv vine cu performanța ridicată și receptivă a procesorului MediaTek® Helio G85.

Noul Moto G13 rulează o versiune curată de Android 13, fără skin-uri greoaie sau aplicații duplicate. În prezent, există mai multe moduri ca niciodată de personalizare prin Android 13. Cu ajutorul lui My UX, utilizatorii pot personaliza aplicațiile după culoare, temă și limbă, iar playerul media se va potrivi oricăror gusturi muzicale. Cu My UX, dispozitivul poate fi controlat cu gesturi simple, iar setările de divertisment pot fi personalizate, creând un aspect unic.