MSI a lansat noi laptopuri pentru business și productivitate cu procesoare Intel Core din a 12-a generație.

MSI a lansat noi laptopuri

MSI a lansat noi laptopuri

MSI a prezentat astăzi noi laptop-uri pentru afaceri și productivitate din seriile Summit, Prestige și Modern cu procesoare Intel Core din a 12-a generație. Certificarea Evo a fost acordată seriilor Summit și Prestige pentru designul ușor, răspunsul rapid și autonomia crescută a bateriei. Grafica NVIDIA alimentează seriile Summit și Prestige pentru a ajuta utilizatorii să-și exprime pasiunile și pentru a-și atinge obiectivele. Modelele Summit Flip au, de asemenea, un design 2-in-1 360° care utilizează capacitatea ecranului tactil de a fi folosit și în modul tabletă. Pentru seria Modern, MSI a colaborat cu ilustratorul francez Lorraine Sorlet.

Seria Summit

Modelele din seria Summit au fost laptopurile de top ale MSI pentru business și productivitate încă de la debutul din 2019. Pe lângă actualele Summit E13 Flip Evo și Summit E16 Flip, noul Summit E14 Flip Evo se alătură portofoliului din acest an pentru a oferi mai multe opțiuni potrivite pentru diferite nevoi ale utilizatorilor. Summit E16 Flip este echipat cu grafică NVIDIA GeForce RTX pentru a oferi performanțe sporite. Display-ul este protejat de Tobii Aware, blocând automat laptopul dacă utilizatorul nu se află în apropiere.

ads

Sistemele de securitate implementate includ blocarea camerei web și a porturilor, suport TPM integrat, amprentă digitală sau webcam IR și notificare de stare a camerei web. Cu ajutorul tehnologiei de căutare Tile, veți ști în orice moment unde se află laptopul. Noua serie Summit oferă o securitate superioară, performanțe impresionante și un design de produs atent conceput.

Seria Prestige

Designul laptopurilor din seria Prestige este axat pe eleganță. Atât Prestige 15, cât și Prestige 14 se laudă cu un șasiu subțire și ușor, ideal pentru portabilitate, și cu specificații termice îmbunătățite.

Puteți alege între o platformă grafică NVIDIA GeForce RTX sau Intel Evo în funcție de preferințele de performanță. Tehnologia True Pixel dă viață imaginilor cu o precizie uimitoare a culorilor. Autonomia sporită a bateriei și încărcarea rapidă asigură productivitate mai îndelungată și o încărcare ușoară. Un amestec armonios de caracteristici conferă seriei Prestige un nume prestigios.

Seria Modern

Seria Modern este favorita de zi cu zi pentru creatorii de tendințe. Acesta este motivul pentru care MSI a colaborat cu ilustratoarea franceză Lorraine Sorlet pentru a spune prin intermediul imaginilor patru povești inspirate din dragoste, muncă și călătorii. Cu toate aceste specificații legate de forma și aspectul său, seria Modern își câștigă locul bine-meritat în gama Business & Productivity cu o mulțime de funcții productive: rama subțire oferă un raport sporit de ecran, deschiderea la 180° oferă o partajare ușoară, touchpad-ul mărit oferă o utilizare mai ușoară, iar tastatura cu dimensiune completă oferă o experiență de utilizare plăcută și productivă.