MSI sărbătorește 36 de ani de la înființare și găzduiește cinci evenimente în cadrul cărora va oferi premii atractive, laptopuri și alte dispozitive. Campania se va desfășoară până la data de 31 august, iar câștigătorii norocoși vor fi anunțați pe 21 septembrie.

premii MSI

Evenimentul 1: înregistrați produsele eligibile și aveți șanse duble de câștig la extragerea norocoasă. Înregistrați produsele eligibile la MSI Member Center pentru a câștiga până la 3600 de puncte. Înregistrați produsele eligibile la MSI Member Center pentru a avea dreptul la încă o intrare la cea de-a doua tragere la sorți și pentru a câștiga coduri Steam, un monitor MSI Optix MPG321UR-QD Xbox Edition sau un set de echipamente de gaming. În limita stocului disponibil.

Evenimentul 2: descărcați aplicația de membru MyMSI, recomandați un prieten pentru a se înregistra în programul MSI Reward și puteți câștiga laptopul de gaming Katana GF66. Aplicația poate fi descărcată din Google Play sau App Store. Recomandați unui prieten să se înregistreze în programul de recompensare MSI Reward Program.

Evenimentul 3: trimiterea răspunsurilor corecte la chestionarul MSI pentru a câștiga un PC B660 alb și multe altele
Puteți câștiga un PC B660 alb sau 20 de coduri Steam în valoare de 20 USD dacă trimiteți răspunsuri corecte la toate întrebările din cadrul concursului MSI. În limita stocului disponibil.

Evenimentul 4: câștigați un smartwatch Garmin la achiziționarea unui desktop sau monitor de gaming. Achiziționarea unor desktop-uri de gaming selectate pentru a câștiga un smartwatch Garmin Instinct Esports. Cumpărați un monitor selectat cu un preț de peste 360 USD pe factură și veți avea șansa de a primi ceasuri inteligente Garmin Instinct Esports. În limita stocului disponibil.

Evenimentul 5: reduceri speciale pentru o selecție de AIO, desktop-uri, monitoare pentru business și productivitate. Pentru a împărtăși bucuria noastră, vă oferim reduceri speciale pentru mai multe dispozitive AIO, desktop-uri și monitoare Business & Productivity. Vă invităm să sărbătoriți cea de-a 36-a aniversare MSI și să ne lăsați să vă însoțim în viața de zi cu zi.

Pentru a participa la acest concurs, listă completă de premii, termenii și condiții, vizitați pagina oficială.