MSI a prezentat la CES 2020 Las Vegas noile laptopuri de gaming GE66 Raider și GS66 Stealth. Compania a câștigat anul acesta la CES 10 premii pentru inovație.

msi ge66 raider

MSI GE66 Raider

MSI a dezvăluit laptop-ul futuristic GE66 Raider, cu ediția GE66 Aurora, pe scurt are un design futuristic, viteză și performanțe fără compromis. Șasiul este unul impresionant, fiind iluminat panoramic. Bara Mystic Light parcurge partea din față a GE66 în 16,7 milioane de culori și creează o atmosferă fascinantă aurorală și vizionară.

MSI GE66 este mult mai ușor, dar oferă performanțe mai puternice ca niciodată. Laptopul de 15,6 inch iese în evidență cu un design nou, estetică cu unghiuri oblice, pentru a oferi un aspect mai elegant, mai ușor, în timp ce performanțele sale sunt complet îmbunătățite. Dispozitivul poate fi echipat cu un afișaj de gaming opțional, ultra-rapid, de 300 Hz, pentru a oferi cele mai precise și strălucitoare cadre; în timp ce hardware-ul său de ultimă generație este alimentat de o baterie de 99,9 Wh, cea mai mare capacitate permisă în timpul zborurilor, pentru a extinde momentele de glorie ale gamerilor.

ads

Pentru a demonstra că GE66 este un dispozitiv extrem de performant, la fel de puternic precum o navă spațială pentru gameri, s-a născut o ediție limitată cum nu s-a mai văzut. „GE66 Raider Dragonshield Limited Edition” este o colaborare pe partea de design între MSI și renumitul artist digital Colie Wertz, cunoscut pentru lucrările sale de artă conceptuală și modelare 3D pentru filme de succes de la Hollywood, cum ar fi seria Star Wars, Transformers și Iron Man, printre altele.

MSI GS66 Stealth este cel mai recent membru al escadrilei de gaming „slim-n-light”. GS66 folosește o tematică neagră, mistică și o textură premium, ceea ce îl face mai elegant ca oricând. Caracteristicile de vârf sunt toate ambalate în interiorul acestui luptător feroce, nu numai cu o baterie nouă care atinge cea mai mare capacitate legală de zbor la 99.9Wh, dar designul său de răcire cu trei ventilatoare, Cooler Boost Trinity+ este acum reproiectat cu cele mai subțiri lame de ventilație din lume, de 0.1 mm, pentru un flux de aer crescut cu până la 10%, oferind o soluție termică mult îmbunătățită.