MSI a dezvăluit la CES 2024 noi inovații tehnologie. Printre ele sunt laptopuri, desktopuri, monitoare, plăci grafice, componente și soluții revoluționare de încărcare EV.

Componente și produse noi

MSI a prezintat GeForce RTX 4080 SUPER 16G EXPERT, cu un design Push Pull Airflow pentru o eficiență sporită a răcirii. Elevați-vă experiența și performanța PC-ului cu o placă grafică construită cu materiale și componente de înaltă calitate. Carcasa este construită cu aluminiu turnat sub presiune pentru rezistență structurală, în timp ce Core Pipe și o cameră de vapori lucrează pentru a disipa eficient căldura de la cipul Nvidia GeForce RTX 4080 Super. În cele din urmă, un design patentat al ventilatorului asigură un flux de aer silențios și totuși fiabil.

Distins la categoriile “Jocuri și sporturi electronice” și “Periferice și accesorii pentru computere”, acest monitor este primul monitor de gaming QD-OLED de 49 de inch de la MSI, cu un raport de aspect 32:9, rezoluție 5120×1440 (DQHD) și curbură 1800R. Monitorul îmbină un panou OLED cu tehnologia Quantum Dot, oferind culori vibrante cu certificare VESA DisplayHDR True Black 400. Acesta se mândrește cu un timp de răspuns GtG de 0,03ms și o rată de refresh de 144Hz. O peliculă de grafenă în spatele panoului ajută la menținerea unei performanțe optime, iar cea mai recentă tehnologie cu cristale lichide îmbunătățește dispunerea subpixelilor pentru un text mai clar.

Toate modelele din gama QD-OLED de la MSI dispun de următoarea generație de panouri QD-OLED și vor fi disponibile atât în modele curbate, cât și în modele plate, asigurând o calitate excepțională a imaginii prin controlul precis al iluminării pixelilor și scene cu negru adevărat. Aranjamentul sub-pixelilor îmbunătățește experiența de vizionare, oferind imagini mai clare, cu detalii complexe. De asemenea, MSI OLED Care 2.0 a fost îmbunătățit pentru a optimiza protecția ecranului, reducând riscul de deteriorare a panoului OLED în timpul utilizării prelungite. Designul fără ventilator valorifică conductivitatea termică excepțională a Graphenei, asigurând o dispersie eficientă și silențioasă a căldurii, în timp ce prelungește semnificativ durata de viață a acestor panouri QD-OLED de ultimă generație. În plus, aceste produse sunt echipate cu o multitudine de caracteristici, inclusiv funcțiile MSI Gaming Intelligence AI, un conector Type-C de 90W cu Power Delivery și suport pentru modul consolă. Aceste caracteristici avansate poziționează gama QD-OLED în fruntea tehnologiei monitoarelor, ceea ce o face o alegere de top pentru gamerii care caută vârful excelenței vizuale.

Noile desktopuri de gaming MSI AI cu procesoare din 14-a generație

MSI prezintă trei desktop-uri de gaming cu inteligență artificială: MPG Trident AS 14, MAG Infinite S3 14 și MAG Codex 6 14. Echipate cu procesoare Intel Core din a 14-a generație și GPU NVIDIA® GeForce RTX™ 4070, aceste mașini îmbină perfect inteligența artificială cu puterea brută. La baza excelenței hardware se află funcția de răcire Frozr AI Cooling, o minune tehnologică ce folosește algoritmi avansați. Monitorizarea dinamică a temperaturii asigură reacții rapide la schimbări, suprimând vârfurile și garantând o performanță optimă.

La bază se află MSI AI ENGINE, o funcție software revoluționară concepută pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Adaptându-se perfect la orice nevoie, AI ENGINE detectează automat aplicația activă, optimizând cu precizie setările de performanță, efectele de iluminare RGB, sunetul și culoarea ecranului. Nu este nevoie de ajustări manuale – doar jocuri fără întreruperi, adaptate la preferințele dvs. Ca o dovadă a angajamentului MSI față de inovație, vă prezentăm cu mândrie AI ARTIST, un software AIGC revoluționar. Acest instrument extraordinar excelează în sarcinile text-imagine și imagine-imagine, oferind utilizatorilor posibilitatea de a genera imagini ideale fără efort. În plus, AI ARTIST oferă fișiere Adobe Photoshop, permițând utilizatorilor să facă ajustări nuanțate și să își elibereze creativitatea la maxim.

Mini PC MSI Cubi 6 1M / Cubi 6 13M

Mini PC-ul desktop din seria MSI Cubi 6 vine cu cele mai recente procesoare Intel Raptor Lake-U și memorie DDR5 dual-channel. În ciuda dimensiunilor sale compacte de numai 0,826 litri, acesta are o forță de impact cu două porturi Thunderbolt 4, dintre care unul suportă intrarea de alimentare și poate alimenta Cubi 6 cu un singur cablu către monitor. Utilizatorii pot, de asemenea, să pornească Cubi 6 de la monitorul care suportă funcționalitatea HDMI-CEC. O configurație cu patru ecrane nu este deloc o problemă pentru îmbunătățirea eficienței fluxului de lucru. În plus, Cubi 6 13M suportă tehnologia vPro pentru a asigura securitatea datelor confidențiale. Pentru utilizatorii care caută o soluție de calcul fiabilă și care să economisească spațiu, seria Cubi 6 este o opțiune excelentă de luat în considerare, oferind un echilibru excepțional între performanță și designul care economisește spațiu.

Lăsând la o parte seria PROJECT ZERO, MSI oferă diverse opțiuni pentru entuziaștii DIY. Ventilatorul exclusiv cu bloc de conectare magnetic MPG EZ120 ARGB eficientizează viteza ventilatoarelor și controlul ARGB prin conectarea unui cablu unic cu 7 pini la antetul JAF1 de pe plăcile de bază MSI Z790 MAX, simplificând instalarea ventilatoarelor de sistem. În completare, se află sistemul de răcire cu lichid MAG CORELIQUID I Series, care prezintă ventilatoare ARGB Gen 2 și un bloc de răcire cu efect de oglindă infinită pentru o performanță de neegalat. Pentru alimentarea sistemului, se află sursa de alimentare MAG A1250GL/A1000GL PCIE5, PCIe 5.1, pregătită pentru ATX 3.1, care suportă până la 3 GPU-uri și 2 excursii de putere pentru compatibilitate totală cu cele mai recente plăci grafice NVIDIA. Împreună, aceste componente oferă performanțe remarcabile.

Seria Roamii, noul sistem WiFi 7 mesh de la MSI, este adaptat pentru a face față aplicațiilor care necesită lățime de bandă la domiciliu, cum ar fi streaming 4K/8K, jocuri online și divertisment AR/VR imersiv. Cea mai recentă tehnologie WiFi 7 vine cu benzi de frecvență ultra largi de 320 MHz, 4K-QAM, Multi-RU și MLO (Multi-Link Operation) pentru a oferi viteze de 4,8 ori mai rapide și latență minimă.

Seria Roamii este îmbogățită cu tehnologie, inclusiv backhaul inteligent care permite nodurilor să comunice între ele prin MLO wireless și conectivitate prin cablu de până la 10Gbps, oferind experiențe excepționale cu viteze de până la 21Gbps în toată casa. MSI FortiSecu oferă atât o rețea IoT izolată care blochează conexiunile malițioase, cât și protecție automată pentru toate dispozitivele conectate, inclusiv computere, smartphone-uri, camere de securitate și multe altele.