MSI a lansat, împreună cu Intel, noile desktop-uri de gaming echipate cu procesoare Core din a 13-a generație. Procesoarele noi au până la 24 de nuclee și 32 de fire de execuție pentru a oferi cea mai bună experiență de gaming. MSI dispune de o varietate de desktop-uri de gaming pentru a satisface jucătorii cu preferințe diferite.

Desktopuri de gaming MSI

Seria MEG de la MSI continuă să introducă modele high-end cu caracteristici exclusive MSI, pentru jucătorii cărora le place să încerce funcții noi și unice. Seria MPG Infinite X2 și Codex, cu aspect clasic, și seria MPG Trident 3 și MPG Trident AS cu dimensiuni compacte, au încorporat performanța procesoarelor Intel Core din generația a 13-a. Pe lângă îmbunătățirea performanțelor aduse de cele mai recente procesoare Intel, MSI a adăugat și o varietate de funcții unice și design-uri noi.

  • Pe lângă faptul că seria MEG dispune de procesoare Intel Core i9 din a 13-a generație și de plăci grafice GeForce RTX40, funcția HMI (Human Machine Interface) exclusivă a seriei MEG se bucură, de asemenea, de o actualizare majoră. Combinată cu funcția GI a ecranului de gaming MSI, a apărut o funcție HMI 2.0 complet nouă. Echipat pentru prima dată pe MEG Aegis TI5, panoul tactil IPS de 4,5″ se regăsește acum și pe noul model emblematic al MSI MEG Trident X2, pentru control mai intuitiv. Anticipând creșterea performanțelor componentelor, MEG Trident X2 are un Air Baffle unic, Silent Storm Cooling 3 și un cooler cu lichid de 280 mm pentru a menține temperatura și zgomotul la un nivel scăzut și pentru a oferi jucătorilor cea mai bună experiență de joc. În plus, cea mai recentă sursă de alimentare conformă cu ATX 3.0 este adoptată pentru a susține plăcile grafice GeForce RTX 40, oferind o sursă de alimentare mai stabilă pentru sistem.
  • Noul MPG Infinite X2 este echipat, de asemenea, cu procesoare Intel Core din a 13-a generație, plăci grafice GeForce RTX 40, un cooler cu lichid AIO de 240 mm și cea mai recentă sursă de alimentare conformă cu ATX 3.0. MSI a optimizat sistemul pentru o mai bună stabilitate a performanțelor și a adoptat tehnologia exclusivă de disipare a căldurii Silent Storm Cooling de la MSI pentru a asigura stabilitatea sistemului în condiții de funcționare cu sarcină ridicată.
  • Seria Trident pune un accent deosebit pe dimensiunile compacte. MPG Trident 3 și MPG Trident AS sunt perfecte pentru jucătorii care nu doresc să fie limitați de spațiu. Pe lângă faptul că dispun de procesoare Intel 13th Gen și de plăci grafice GeForce RTX 40, acestea oferă o soluție de răcire excelentă prin intermediul sistemului Silent Storm Cooling. Game Stadium, dezvoltat exclusiv de MSI, este instalat pe desktop-urile de gaming din seria Trident. Interfața de utilizare a acestui software este special concepută pentru controlul prin joystick, astfel încât jucătorii pot folosi doar joystick-ul, fără a mai fi nevoie de tastatură și mouse.
  • În ultimii ani, MSI s-a îmbunătățit continuu pe piața monitoarelor de gaming și a primit laude din partea partenerilor media și a clienților renumiți. MSI continuă să se dezvolte și nu se mulțumește doar cu succesul său actual. De data aceasta, MSI anunță cel mai recent produs al binecunoscutei serii de monitoare QD de la MSI. MEG 342C QD-OLED dispune de cel mai recent panel QD-OLED cu răspuns GtG ultra-rapid de 0,1 ms și o rată de refresh de 175Hz. Quantum Dot se întâlnește cu tehnologia OLED și combină perfect avantajele ambelor tehnologii pentru a duce acest monitor de gaming la următorul nivel.
  • Produsele customizabile MSI pot fi găsite în trei segmente diferite. MEG se află în vârf, cu multe caracteristici exclusive MSI și componente puternice. MPG pune accentul pe personalizare și design, utilizând pe deplin iluminarea RGB și alte caracteristici de construcție ușoară. În cele din urmă, MAG este întruchiparea fiabilității și încrederii, perfect pentru noii veniți în domeniul construcției de PC-uri.
  • Cea mai recentă generație de plăci de bază pentru gaming Z790 de la MSI include ca de obicei, seriile MEG, MPG și MAG. În ceea ce privește poziționarea produselor, specificațiile sau aspectul, MSI oferă de toate pentru toată lumea.
  • Seria MEG dispune de cele mai bune tehnologii și componente pe care le putem aduna. Pentru a elibera performanța maximă a celui mai recent procesor Intel din a 13-a generație, pentru MEG Z790 GODLIKE sunt adoptate 26+2 faze de alimentare și un design extrem de modul de răcire. Chiar mai mult, conectorii M.2 onboard 7x M.2 cu M.2 Shield Frozr pe două fețe cu design magnetic patentat sunt pregătiți pentru performanțe extreme de stocare. Nu în ultimul rând, porturile duble Thunderbolt 4, 10G Super LAN, Wi-Fi 6E și ecranul tactil exclusiv M-Vision Dashboard fac din GODLIKE un pionier pe piața componentelor de gaming.
  • Birourile de dimensiuni diferite sunt create pentru utilizări diferite. Cu toate acestea, PRO DP10 va schimba complet impresia pe care o aveți despre un mini desktop. Deși dimensiunea lui PRO DP10 este mai mică de 1,1 litri, puterea sa este nelimitată. Având cele mai recente procesoare Intel Core, echipat cu o memorie de până la 64 GB cu un design dual-channel și sistem de răcire Silent Pro Cooling, acesta permite utilizatorilor să lucreze la sarcini complexe, bucurându-se în același timp de o analiză mai fluidă a datelor mari și reducând timpul pierdut în timpul lucrului. De asemenea, cu Thunderbolt 4, o ieșire HDMI, o ieșire DP și un D-Sub(VGA), PRO DP10 suportă multi-tasking sau analiza datelor cu până la patru ecrane, astfel încât utilizatorii pot fi întotdeauna productivi și pot lucra eficient.
  • Monitorul Modern din seria MD272 integrează echipamente și accesorii variate pentru a rezolva problemele utilizatorilor, oferindu-le acestora mai mult confort și capacitatea de a face mai multe lucruri în același timp. Acesta a câștigat premiul Red Dot Design Award 2021 și premiul Best Choice Award 2022 cu designul său elegant. Funcția de switch KVM vă permite să utilizați mai multe computere cu un singur set de tastatură, mouse și monitor pentru a vă păstra biroul ordonat. Ecranul certificat TÜV cu soluția hardware Less Blue Light PRO de reducere a luminii albastre protejează ochii utilizatorilor și menține cele mai bune culori. În plus, utilizatorii nu vor trebui să se îngrijoreze că vor rămâne fără baterie atunci când conectează laptopul la monitorul Modern MD272, datorită conexiunii USB Type-C cu livrare de energie de 65W.