Seria Lenovo ThinkPad X1 aduce noi laptop-uri premium la CES 2022. Cele mai recente modele sunt X1 Carbon 10th Gen, X1 Yoga 7th Gen și X1 Nano 2nd Gen . Lenovo a anunțat și o nouă serie de laptop-uri Z, cu design bun și rezistență sporită.

Lenovo™ ThinkPad X1

Lenovo ThinkPad X1

Alimentat de cel mai recent Intel vPro cu procesoare Core din a 12-a generație și Windows 11, noul ThinkPad X1 oferă securitate robustă ThinkShield, completată de noua tehnologie Computer Vision (CV). CV-ul prezintă îmbunătățiri majore în detectarea prezenței utilizatorilor.

ThinkPad X1 Carbon a ajuns la a 10-a generație și continuă să ofere tot ce-ar avea nevoie un profesionist modern. ThinkPad X1 Yoga este la a 7-a generație, designul său unic fiind complementat de șasiul din aluminiu premium. ThinkPad X1 Nano este la a doua generație și cântărește mai puțin de 1 kg. Toate modelele acceptă acum procesoare Intel Core din seria P din a 12-a generație, care oferă un salt semnificativ în performanță.

Memoria LPDDR5 mai rapidă și opțiunile de stocare PCIe Gen 4 reduc semnificativ latența sistemelor. Noul design al tastaturii permite admisia aerului și îmbunătățește performanța termică.
Au afișaje vii, care includ noi opțiuni OLED de 2,8K pentru X1 Carbon și opțiuni OLED 4K pentru X1 Yoga plus panouri certificate Eyesafe cu lumină albastră scăzută.

Wi-Fi 6E este acum disponibil cu o lățime de bandă mai bună în rețelele aglomerate. Atunci când Wi-Fi nu este disponibil, utilizatorii pot opta pentru conexiuni Cat16 4G LTE sau 5G sub-6 WWAN.

ThinkPad Z Series

ThinkPad Z Series

Noile ThinkPad Z13 și Z16 se lansează cun un design moden. Oferă accente de culoare premium individualiste, cum ar fi bronzul și griul arctic, dar are și materiale mai durabile, cum ar fi aluminiul reciclat sau pielea vegană neagră reciclată. Sustenabilitatea se extinde la ambalajul care este realizat din bambus și trestie de zahăr 100% reciclabile și compostabile, iar adaptorul de curent alternativ folosește 90% conținut post-consum (PCC).

ThinkPad Z13 și Z16 vor fi printre primele laptop-uri alimentate de cele mai recente procesoare AMD Ryzen PRO din seria 6000 pentru mobil cu procesorul de securitate Microsoft Pluton. Funcțiile de performanță și securitate merg mână în mână, iar metodologia Lenovo de securizare prin proiectare este îmbunătățită prin cooperarea cu AMD și Microsoft. Bazându-se pe abordarea stratificată a securității AMD PRO, seria AMD Ryzen 6000 este primele procesoare x86 care integrează procesorul de securitate Microsoft Pluton pentru o securitate puternică de la chip la cloud pe computerele cu Windows 11. Procesorul de securitate Microsoft Pluton este proiectat și actualizat de Microsoft și întărește noile PC-uri cu Windows 11 cu protecție pentru identitatea utilizatorului, date și aplicații.