Din 27 septembire iStyle aduce în România modelele iPhone 11, iPhone 11 Pro și modelul de top iPhone 11 Pro Max, cel mai puternic și mai avansat smartphone Apple. Cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est și unicul partener Apple Premium Reseller din România a prezentat de aemenea Apple Watch Series 5.

Începând din 27 septembrie, acestea pot fi achiziționate din toate magazinele iStyle din țară sau pot fi comandate online pe site-ul companiei.

Reacția pasionaților Apple din România demonstrează faptul că noile produse au îndeplinit toate așteptările. Pentru ca experiența să fie completă, iStyle a pregătit o serie de servicii personalizate cadou, aducând o valoare adăugată consumatorilor. Pentru clienții care își achiziționează în primele săptămâni unul din noile modele, se oferă transfer de date de pe dispozitivul vechi pe cel nou, setarea aplicațiilor inițiale (Mail, Apple ID) și training pentru pentru instalarea și folosirea celor mai noi aplicații din App Store” a spus Dragoș Vrînceanu, Retail Manager iStyle România.

ads

Urmând un trend similar cu cel înregistrat în anii precedenți, iStyle se așteaptă ca produsele să fie sold out încă din primul weekend după lansare. Mai mult, în 2019, comparativ cu 2018, numărul precomenzilor a crescut cu 15%, aproximativ 85% dintre acestea îndreptându-se către iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max.

În România, urmând trendul pozitiv din fiecare an, așteptările companiei în ceea ce privește cifra de afaceri la final de an se cifrează la 45 milioane de euro, reprezentând o creștere de 17% față de anul precedent. Focusul este în continuare pe cele 10 magazine iStyle, la care se adaugă business-ul magazinul online care a înregistrat o creștere semnificativă în acest an. Locația de service deschisă de iStyle în august 2019, se află în centrul Bucureștiului, este deservită de specialiști certificati Apple și acoperă servicii precum: diagnoză, depanare, reparare sau înlocuire a produselor atât în perioada de garanție, cât și în afara acesteia.

iStyle oferă în baza unei programări prealabile servicii precum:

  • configurarea inițială a dispozitivului achiziționat (iStyle START)
  • migrarea informațiilor de pe un computer sau dispozitiv existent (iStyle SWITCH)
  • workshopuri și cursuri de instruire (iStyle LEARN)
  • sesiuni periodice unu-la-unu cu un expert Apple acreditat (iStyle ONE 2 ONE)
  • iStyle Comfort, pachet ce pune la dispoziția consumatorului o folie de protecție și o serie de servicii, printre care și un dispozitiv iPhone la schimb, în perioada în care telefonul consumatorului se află în service
  • pachetele de asigurare și de extindere a garanției iCare și iCare+, unice pe piața din România, care acoperă prin asigurare riscurile de avarii accidentale și furt, precum și opțiunea de garanție extinsă, în cadrul unui singur pachet de servicii pentru care se poate opta în momentul achiziționării unui iPhone, iPad sau Mac portabil