Nvidia GeForce GTX 1080 Ti este prezentată azi drept “cea mai rapidă placă grafică din lume”, cu 35% mai multă performanță decât GTX 1080, ;i are un preț de la 699 de dolari.

Nvidia GeForce GTX 1080 Ti este echipată cu o memorii GDDR5X de 11GB și rulează la viteze de 11Gbps – cea mai performantă lățime de bandă a memoriei pentru gaming. Va fi disponibilă la nivel mondial prin intermediul partenerilor din 10 martie 2017.

Nvidia GeForce GTX 1080 Ti include 3.584 de nuclee Cuda și un frame buffer de 11GB rulând la o viteză superioară de 11Gbps. Este mai rapidă și decât Nvidia Titan X Pascal, placa grafică pentru deep learning și inteligență artificială.

Dispune de memoria de nouă generație G5X de la Micron, care oferă cea mai eficientă lățime de bandă a memoriei dintre plăcile grafice de gaming actuale. Mai mult, poate îndeplini funcționalități de overclocking. Are 12 miliarde de tranzistori și oferă o creștere radicală a performanțelor și a eficienței față de produsele din generația anterioară.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!