Placa grafică Nvidia GeForce GTX 1070 Ti se lansează oficail pe 2 noiembrie, au anunțat oficialii companiei. Face parte din seria de plăci grafice (GPU) construite pe arhitectura Pascal.

Nvidia  GeForce GTX 1070 Ti

Cu o performanță situată între GeForce GTX 1080 și 1070, noua placă grafică Nvidia GeForce GTX 1070 Ti va fi disponibilă în România la prețul recomandat de 2.200 lei, la partenerii Altex, Cel, eMAG, Evomag și PC Garage, iar precomenzile sunt disponibile începând de astăzi.

Dispunând de arhitectura Pascal, GeForce GTX 1070 Ti este echipată cu 2.432 nuclee și 8 GB de memorie care rulează la 8Gbps pentru o lățime de bandă totală de 256 GB/s. Astfel, oferă o performanță dublă față de GeForce GTX 970.

Nvidia GeForce GTX 1070 Ti a fost proiectată să performeze în overclocking, cu o marjă considerabilă pentru ca gamerii să poată duce performanțele la limită. Partenerii NVIDIA au construit plăci video cu sisteme de răcire și etaje de alimentare care le permit jucătorilor să depășească specificațile standard.

GeForce GTX 1070 TI este concepută pentru a face față cerințelor grafice ale DirectX 12, HDR, realității virtuale, precum și pentru jocuri ca Destiny 2, Shadows of War, Star Wars Battlefront II și PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Plăcile video GeForce GTX 1070 Ti vor fi livrate în peste 238 de țări și teritorii începând cu 2 noiembrie prin rețeaua de parteneri NVIDIA GeForce, care include ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY și Zotac.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!