Nvidia a prezentat la CES 2021 evenimentul GeForce RTX: GAME ON. Au dezvăluit faptul că plăcile RTX vin pe laptopuri și noua serie 3060 pentru desktop. Plus o listă întreagă de jocuri care adaugă Nvidia DLSS, Ray Tracing și Nvidia Reflex. Nvidia Reflex extinde, de asemenea, lista de ecrane și mouse-uri compatibile.
Nvidia RTX vine pe laptopuri

GeForce RTX seria 30 vine pe laptopuri

Nvidia a anunțat lansarea a peste 70 de modele de laptopuri bazate pe plăcile video pentru laptopuri GeForce RTX seria 30, care include RTX 3080, 3070 și 3060, toate cu arhitecura Nvidia Ampere. Aceste laptopuri de ultimă generație pornesc de la $999, cresc eficiența energetică de până la 2 ori, accelerează peformanța drastic și introduc tehnologiile Max-Q din a treia generație pentru design-uri subțiri și ușoare. Noile plăci video GeForce RTX seria 30 pentru laptopuri livrează experiențe ray-traced incredibile de gaming în Cyberpunk 2077 și alte titluri de top și permit creatorilor de conținut să producă muncă incredibilă folosind sute de aplicații care se bazează pe GPU.

Laptopuri Nvidia Studio, pentru creatori

Noi laptopuri Nvidia Studio care beneficiază de nou anunțatele plăci video pentru laptopuri GeForce RTX seria 30 tocmai au fost anunțate. Cu lansarea mai târziu în această lună, aceste laptopuri susțin noua generație de creativitate prin livrarea de performanță până la dublă în aplicații creative. Vor veni echipate cu 16GB de memorie video pentru a lucra cu fișiere mari și pe mai multe aplicații simultan, ecrane clare cu opțiuni de rezoluție 1440p și 4K și accelerare GPU pentru ray tracing, AI și codare video care permite artiștilor să creeze în timp record.

GeForce RTX 3060 vine în februarie

GeForce RTX 3060 vine în februarie

Pentru gaming pe PC, Nvidia a anunțat cea mai nouă adiție din familia GeForce RTX – GeForce RTX 3060. Cu un preț de plecare de $329, RTX 3060 are de două ori mai multă performanță de rasterizare și de 10 ori mai multă performanță ray-tracing decât GTX 1060, lucru care o face o oportunitate de upgrade formidabilă pentru 90% dintre gamerii GeForce care încă folosesc GTX. Va fi disponibilă la final de februarie . Mai multe informații.

Alte anunțuri Nvidia

  • Dezvoltatorii și publisherii de jocuri se îndreaptă spre tehnologiile de ultimă generație de la Nvidia cu DLSS, Ray Tracing și Reflex setând un nou standard în industrie. 36 de jocuri au la bază acum RTX, inclusiv #1 în genul Battle Royale, #1 în genul RPG, #1 în genul MMO și #1 cel mai bine vândut joc din toate timpurile.
  • Nvidia Reflex Latency Analyzer permite gamerilor competitive sau care preferă esports să măsoare cu precizie latența sistemului. Încă de la lansarea din septembrie, 9 monitoare de esports au integrat Reflex Latency Analyzer, iar 8 parteneri producători de periferice își fac produsele compatibile.
  • Ecosistemul Nvidia Reflex Latency Analyzer continuă să crească cu adiția a 5 noi monitoare G-SYNC și 7 noi mouse-uri în cadrul evenimentului GAME ON.
  • Nvidia a lansat și și o nouă hartă pentru Fortnite numită RTX Morbid Madhaus și a dezvăluit un nou concurs pentru Minecraft cu RTX pentru Windows 10
  • Nvidia a scos în evidență puterea noilor laptopuri cu plăci video GeForce RTX seria 30 într-un demo pe trei monitoare în Microsoft Flight Simulator