Orange Business Services (OBS), divizia de business a Orange, lansează o serie de webinare B2B susținute de experții companiei, care își propun să ajute afacerile să facă față contextului de afaceri actual și provocărilor tehnologice aduse de criza sanitară. Evenimentele din această toamnă vor avea loc în perioada 29 octombrie – 16 noiembrie și vor aborda pe larg subiecte din zona cloud computing, securitate cibernetică și RPA (Robotic process automation).

Susținute de către specialiști și parteneri Orange, webinarele vor explora inclusiv tendințele tehnologice, perspectivele pieței, soluțiile și serviciile care vor permite managerilor sa mențină reziliența afacerilor pe parcursul crizei COVID-19, dar și după încheierea acesteia.

Evenimentele sunt destinate atât reprezentanților companiilor, cât și tuturor persoanelor interesate de tehnologiile abordate și pot fi accesate gratuit, prin înscriere în pagina dedicată:

ads

Agenda webinarelor Orange Business Services:

  • 29 octombrie, ora 16:00: cloud computing și disaster recovery pentru business-uri flexibile
  • 9 noiembrie, ora 16:00: cum automatizăm procesele de business?
  • 16 noiembrie, ora 16:00: cum ne pregătim businessul împotriva atacurilor cibernetice?

Pentru a genera o schimbare și a aduce rezultate pozitive business-ului, o tehnologie trebuie folosită într-un mod eficient și implementată în contextul cultural, economic și tehnic al fiecărei companii ori instituții. De aceea, este important ca o companie să poată lua o decizie informată în ceea ce privește pașii de implementare și, mai apoi, de utilizare de către angajați, a explicat Florin Popa, director B2B Orange.

Astăzi, prin webinarele Orange, operatorul vine în sprijinul publicului interesat cu informații despre tehnologii precum cloud, securitate cibernetică sau RPA, dar și despre tendințe ale pieței de business. Cred că perspectiva experților și a managerilor de produs este foarte importantă și mă bucur să văd disponibilitatea partenerilor noștri tehnologici și a colegilor din Orange pentru a face acest demers, a spus oficialul citat.

Mai multe studii spun că actuala criză sanitară a accelerat transformarea digitală a companiilor și acest trend va continua în următorii ani.