Orange Money a lansat astăzi noul său card de credit în România.

Orange Money lansează cardul de credit

A fost lansat astăzi într-o conferință de presă online. Cardul se controlează complet din aplicația mobilă, inclusiv blocarea plăților online sau alte asemenea funcții inteligente de securitate.

Orange Money credit card detalii suplimentare

ads

Clienții aleg din aplicație ce beneficii vor ei să utilizeze. Exemple de beneficii:

Orange Money credit card beneficii

Există și benefici opționale, care pot fi activate atunci când aveți nevoie.

Orange Money credit card beneficii opționale

Câteva detalii suplimentare.

Orange Money card de credit detalii

Detalii în scris

Orange Money lansează, în premieră în România, cardul de credit cu avantaje exclusive pentru plățile la Orange, pachete de beneficii la alegerea clientilor și bani înapoi instant în cont la plata cumpărăturilor. Noul card de credit Orange Money, un produs unic pe piața financiară din România, oferă tuturor utilizatorilor avantaje exclusive pentru plățile la Orange:

 • 3% bani înapoi instant în contul digital Orange Money la orice plată cu cardul de credit în magazinele Orange sau pe orange.ro, în limita a 100 de lei/tranzacție.
  12 rate fără dobândă pentru plățile la Orange în valoare de minimum 300 de lei/tranzacție;
 • extra puncte Orange Thank You – câte un punct pentru fiecare tranzacție cu cardul de credit;

În plus față de avantajele oferite pentru plățile la Orange, cardul de credit Orange Money pune la dispoziția clienților pachete cu beneficii extra care pot fi accesate în funcție de nevoile de plată și stilul de viață al acestora. Pachetele pot fi activate, dezactivate sau reactivate oricând pe perioada valabilității cardului de credit:

 • Pachetul Extra Save aduce clienților 7% bani înapoi instant în cont pentru plățile la orice supermarket, în țară sau în străinătate, în limita a 50 lei/lună;
 • Pachetul Extra Travel aduce clienților 7% bani înapoi instant în cont pentru plata cheltuielilor de călătorie în țară sau în străinătate (bilete de avion, tren, feribot, rent-a-car, cazare, etc.) în limita a maximum 100 lei/lună; asigurare gratuită de călătorie pentru deținătorul cardului și membrii familiei și 50% reducere la comisionul de conversie valutară pentru plățile în străinătate;

Comisionul de administrare este de 20 de lei/lună în cazul pachetului Extra Save și 30 de lei/lună pentru pachetului Extra Travel și se percepe lunar, la aceeași dată la care a fost activat, doar pentru perioada valabilității acestuia. Fiecare pachet este valabil o lună și se prelungește automat, dacă nu se solicită dezactivarea acestuia. Beneficiile rămân active până la expirarea valabilității lunare a pachetului, indiferent când se solicită dezactivarea acestuia. Administrarea cardului de credit și a pachetelor cu beneficii extra se poate face direct din aplicația Orange Money.

În curând, solicitarea emiterii cardului va fi posibilă 100% digital, direct în aplicația Orange Money. La acest moment, emiterea cardului de credit Orange Money se poate face în orice magazin Orange, iar clientul primește răspuns pe loc cu privire la aprobarea limitei de credit. După aprobare, cardul de credit virtual este afișat în câteva minute în aplicația Orange Money și poate fi utilizat imediat pentru plăți online sau pentru plăți mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay. Emiterea unui card fizic este opțională.

Clienții pot avea acces la o limită de credit între 1.600 și 60.000 de lei, în limita a trei venituri nete lunare. Valabilitatea limitei de credit este de 5 ani, cu posibilitate de prelungire automată. Suma minimă de plată lunară este de 3%, iar perioada de grație este de până la 46 de zile. Dobânda este fixă, 25% pe an. Cardul de credit Orange Money poate fi solicitat de către clienții care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange.

Orange Money reprezintă o alternativă simplă și digitală pentru a gestiona mai multe tipuri de produse și servicii financiare:

 • deschiderea unui cont în RON cu un IBAN personalizat și emiterea unui card de
  debit 100% online, direct din aplicația Orange Money, pentru clienții care au un
  număr de telefon mobil în rețeaua Orange România;
 • transferuri naționale, printr-un număr de mobil sau IBAN, fără comision;
 • transferuri internaționale în 16 valute, fără comision;
 • carduri de debit Visa Classic și Platinum cu utilizare națională și internațională pentru plăți contactless, cu telefonul sau cu ceasul, prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay;
 • alimentarea contului prin transfer bancar sau top-up din orice card bancar;
 • plata facturilor la peste 70 de furnizori și încărcarea cartelelor Orange;