Grupul Asbis a lansat astăzi oficial Perenio Ionic Shield (PEWOW01), un dispozitiv cu ionizare care poate distruge mai multe tipuri de viruși. Oficialii companiei au aratat că există mai multe tipuri de compoziții ionice destinate combaterii virusurilor. Se pot utiliza capsule contra Coronavirus, contra familiei de viruși Influenza (gripa), pentru alergii și evident o soluție pentru frumusește.

Perenio Ionic Shield

Cum funcționează protecția antivirus

Perenio Ionic Shield PEWOW01 a fost supus unei serii de teste de diagnostic și evaluare clinică. A fost înregistrat ca dispozitiv medical activ, neinvaziv, de clasa I, pentru utilizare pe piața UE și Marea Britanie. Dispozitivul va fi pus în vânzare pe piețele Uniunii Europene în iunie 2021.

Tehnologia care stă la baza acestei inovații creează o substanță ionică stabilă, care generează suficientă energie pentru a emite un complex ionic în aerul înconjurător. Soluția ionică menționată mai sus este formată din săruri de magneziu, potasiu, zinc, platină, aur. Partea activă a dispozitivului este conținută în capsule înlocuibile, care pot fi utilizate în mod regulat, timp de până la 12 luni. Perioada de valabilitate a unei capsule neutilizate este de șapte ani de la data fabricației. Complexele ionice emise au suficientă energie cinetică pentru a distruge membrana exterioară încărcată pozitiv a coronavirusurilor și ARN-ul lor încărcat negativ.

Cea mai eficientă concentrație a ionilor se înregistrează pe o rază de un metru. Distanța minimă recomandată între Scutul Ionic Perenio și corpul uman trebuie să fie de cel puțin 25 cm. Mulțumită nivelului scăzut de emisii de ozon, dispozitivul este sigur pentru utilizare continuă.

ads

Detalii tehnice

Perenio recomandă utilizarea dispozitivului în camere închise – acasă, la birou și chiar în mașină sau taxi. O rețea de dispozitive Perenio Ionic Shield plasate la intervale de 3 metri poate proteja, de asemenea, oamenii în locuri publice: centre comerciale, aeroporturi, gări, săli de sport, cafenele, restaurante, saloane de înfrumusețare și în mijloace de transport în comun.

Perenio Ionic Shield este un dispozitiv compact, deci încape într-un rucsac, poșetă, servietă sau valiză. Este portabil, ceea ce extinde în mod semnificativ raza de protecție, putând fi folosit chiar și în timp ce călătorim.

Datorită bateriei interne încorporate, Perenio Ionic Shield (PEWOW01) poate funcționa până la 6 ore fără conectarea la sursa de alimentare. Dispozitivul poate fi încărcat prin conectorul de alimentare de tip C sau poate funcționa în timp ce este încă conectat la sursa de alimentare. Nu necesită nicio configurare sau instalare suplimentară de aplicații.

Nu avem deocamdată un preț estimativ pentru acest dispozitiv.