Philips Lighting a lansat becul în formă de lumânare Hue Candle E14, disponibil atât în varianta color (Philips Hue White and Color Ambiance E14), cât și în varianta cu lumină albă (Philips Hue White Ambiance E14).

Noile becuri inteligente Philips Hue Candle îți oferă și mai multe oportunități de a utiliza lumina albă în activitățile tale zilnice. Poți folosi becurile lumânare cu fasung E14 în lămpile decorative din camera de zi sau dormitor. Sincronizând nevoia de lumină naturală cu lumina artificială, vei avea lumina potrivită pentru a te trezi într-un mod plăcut dimineața şi pentru a avea o stare de bine de-a lungul întregii zile. Lumina albă potrivită te poate ajută să te energizezi, să te concentrezi, să citești sau să te relaxezi. Trebuie doar să selectezi nuanța de lumină albă, de la caldă la rece, dupa preferință, prin intermediul aplicației Philips Hue, instalată pe telefon sau tabletă.

Poți selecta dintre 16 milioane de culori și toate nuanțele de alb pentru a crea atmosfera placută de care ai nevoie pentru a te simți bine în locuința ta. Poți sincroniza luminile Hue cu muzica, televizorul sau cu jocurile video și controla lumina cu ajutorul unui smartphone, controller sau alte accesorii inteligente Hue.

Becul Philips Hue Candle E14 are o putere de 6W echivalent 40W tradițional și o intensitate luminoasă de 470 lumeni la 4000k. Produsul are o dulie E14 și este disponibil atât în varianta ambianță albă, oferind un spectru larg de lumină alba de la albă caldă la rece, cât și în varianta ambianță albă și color, având la dispoziție o gamă de 16 milioane de culori, cu un interval de temperatură de culoare de la 2200K la6500K. Ambelor variante li se poate regla intensitatea luminoasă prin intermediul aplicației instalată pe dispozitivele mobile sau prin intermediul accesoriilor Hue (cum ar fi Hue Dimmer Switch). Hue Candle E14 se alătură gamei actuale de becuri Philips Hue, care include becuri cu fasung E27 și spoturi GU10.