adidas a dezvăluit azi Futurecraft 3D, un pantof de alergare inedit cu talpă printată 3D… Cu alte cuvinte ușor de făcut, ieftin, dar și plăcut ca design și comod pentru utilizator.

403808

Pe viitor ar vrea să îți creeze pantofii de alergare perfecți pentru piciorul tău, direct în magazin. Mergi la adidas, alergi pe banda specială, scanează și face un mulaj extrem de flexibil, realizat din carbon, care urmărește perfect conturul piciorului și stabilește punctele esențiale de presiune, apoi îți face un profil dedicat și apoi printează pantofii special pentru piciorul tău.

Futurecraft 3D este un prototip și o declarație a intențiilor pe care le are adidas, spun oficialii companiei. Conceptul 3D face parte din “Seriile Futurecraft”, o inițiativă de viitor care plasează îmbinarea unui produs open source și tehnicile de realizare manuală în central designului pentru a propaga inovația în toate elementele producției.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!