Se poate precomanda iPhone X și de asemenea noile iPhone 8 la Evomag. Vă dau mai jos toate detaliile, dar trebuie să vă spun că sunt prețuri pentru cei care vor neapărat să le dețină printre primii.

Cred că vedeta toamnei va fi noul iPhone X, care se poate precomanda aici. La operatorii telecom deocamdată iPhone apare „coming soon” și cred că vor deschide precomanda peste câteva zile. De aceea, cei care precomandă la Evomag, vor fi probabil printre primii utilizatori ai noilor iPhone din România.

iPhone X este disponibil atât pe varianta Space Grey și Silver, atât modelele de 64GB, cât și cele de 256GB. Din păcate nu știm cînd va veni telefonul de top al Apple. Știm că livrările vor începe din 3 noiembrie. Urmează să aflăm detalii pe măsură ce vor anunța și operatorii de telefonie și marile magazine online. Dar dacă vă rezervați unul pe Evomag, s-ar putea să ajungă repede.

iPhone 8 este și el disponibil la precomandă aici. Sunt variantele Space Grey, Silver și Gold, atât de 64GB, cât și 256GB. De asemenea, puteți precomanda și iPhone 8 Plus, tot de pe pagina asta. Noul iPhone 8 este varianta cea mai accesibilă ca preț, dar vine cu o cameră foto simplă și are doar 2GB de RAM. iPhone 8 Plus are camera foto duală și dispune tot de 3GB de RAM, ca și iPhone X. Diferența dintre cele două o face design-ul.

iPhone X a fost lansat cu un nou ecran OLED, cu margini subțiri, fără butoane sub ecran, care arată excelent. iPhone 8 Plus este comparabil, dar păstrează sub ecran butonul de Home și deasupra ecranului are o zonă pronunțată, deci arată ca un telefon clasic. De fapt iPhone 8 este numit de mulți analiști „adevăratul 7S”, nefiind mari modificări față de iPhone 7. Dar e adevărat, este din sticlă în loc de metal, are încărcare wireless, are procesor nou și așa mai departe.