iPhone 5 poate fi deja pre-comandat la mai multe magazine online din România, iar unii promit livrare din 28 septembrie. Le listez mai jos, dar trebuie spus că terminalul a apărut și pe site-urile de anunțuri și forumurile de tehnologie, unde niște băieți vor să facă un ciubuc pe spinarea Apple.

iPhone 5

De fapt cam asta fac și magazinele care nu sunt partenere Apple, dar unii s-au supărat pe mine că am spus asta anii trecuți. Vânzările mari pentru iPhone 5 se vor face tot prin operatorii telecom și prin eMAG, abia aștept să aflăm noutățile.

– Evomag au fost primii care au anunțat un concurs cu iPhone 5;
– QuickMobile promit livrare din 28 septembrie;
– Koyos au un nou sistem prin care poți plăti să fi primul pe listă când vor aduce iPhone 5;
– MarketOnline.ro au iPhone 5 la vreo 3.450 de lei;

ads

Există vreo trei-patru SPAM-site-uri înregistrate ilegal, în genul iphone.ro, dar nu dau nici măcar numele, care toate promit iPhone 5, dar sincer, cred că sunt ȚEAPĂ. Feriți-vă de orice site dubios, mai ales dacă VĂ CERE BANI ÎNAINTE.

Pe Okazii.ro se găsesc de  asemenea, ca și pe ComputerGames, niște băieți gata să vă ajute.  Eu zic că prima oară îl vedem tot la Răzvan :-))

P.S. Am estimat aici cât ar fi prețul unui iPhone 5 fără conectare, iar despre telefonul Apple, mai puteți citi și asta.