LG a prezentat azi display-ul Full HD aproape fără margini realizat de inginerii de la LG Display. Compania spue că pregătește astfel smartphone-urile care vor fi lansate în 2015. Ecranul are diagonala de 5,3 inch și marginile laterale au doar 0.7 milimetri.

LG Display
LG Display – aproape fără margini

Pînă acum doar cei de la Sharp au captat atenția presei cu un display similar. Dar terminalul Sharp era slab ca și specificații, iar experiența slabă a dus la vânzări limitate.

Cei de la LG Display au denumit tehnologia folosită la acest display „Neo Edge”. Ecranul are de asemenea tehnologie in-cell, o variantă complet nouă, zic ei: “Advanced In-Cell Touch (AIT)”.

Ei spun că deocamdată cumpărătorii preferă ecranele foarte mari, iar acest model de design permite realizarea de telefoane rezistente la apă și la praf, un alt trend puternic în industria smartphone. Terminalele cu un astfel de display vor fi printre cele mai puternice și cu un design special.

LG nu va lansa un smartphone cu acest tip de ecran, sau cel puțin așa se înțelege din comunicatul oficial. Ei vor furniza aceste ecrane către producătorii de smartphone-uri din China, care lansează în ultima perioadă terminale din ce în ce mai bune, cu prețuri atractive.

LG display
Display LG cu marginile foarte subtiri

Via