Ce preț are iPhone 7 în oferta Telekom? Păi deocamdată, din ce-am văzut, este cel mai bun preț. Dar desigur, cu un abonament corespunzător. Apple a anunțat astăzi că toate stocurile inițiale de iPhone 7 și iPhone 7 Plus au fost epuizate.

pret-iphone-7-oferta-telekom-ro

Prețul iPhone 7 la Telekom Romania începe de la 3.499 lei fără conectare, iar iPhone 7 Plus are un preț de la 3.999 lei.

În cazul ofertelor cu abonament, prețurile la abonamentul Complete XL (24,95 euro/luna) sunt de 2.399 lei pentru iPhone 7, capacitate 32 GB, şi 2.999 lei pentru iPhone 7 Plus, 32 GB. Abonamentul Complete XL include Minute şi SMS-uri Naţionale Nelimitate, 750 minute internaţionale în zona 1 şi zona 2, 4 GB trafic de date naţional la viteza 4G, anual 750 MB UE Roaming şi 750 minute UE către UE.

Clienţii Telekom Romania pot face precomandă de azi și vor primi telefoanele începând cu 23 septembrie direct din magazinele Telekom Romania, din toată țara.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!