Prețul Windows 8 este foarte ok, au oferta acum și în România. Chiar mi se pare că e timpul și pentru cei fără licențe să treacă la un sistem de operare legal. De exemplu, licența VUP costă doar 279,99 lei la eMAG. Cred că nu se mai poate plânge nimeni că este inaccesibil.

Windows 8
Windows 8

 

Cei care au cumpărat PC cu Windows 7 în ultima perioadă pot face upgrade cu succes pentru doar 14,99 euro, iar o chestie genială – eu mai mult ca sigur că o să fac.

ads

Tudor menționează și alte oferte speciale:

– primii clienți de calculatoare cu procesoare Intel cu Windows 8 preinstalat vor putea primi GRATUIT din partea Microsoft un card de 12 luni Internet de la Vodafone – promoția nu se va putea cumula cu alte oferte.

în seara zilei de azi, 26 octombrie, începând cu ora 19.30, clienții a trei magazine – Media Galaxy Băneasa Feeria, Flanco Sun Plaza și Domo din AFI – vor putea primi XBOX-uri gratuit sau vouchere de 350 lei la calculatoarele achiziționate cu Windows 8. Numărul premiilor este FOARTE limitat.

– începând cu 26 Octombrie pentru o perioadă limitată Windows 8 Pro Upgrade va putea fi achiziționat online de la Microsoft pentru doar 29,99 EUR. De la partenerii Microsoft din România pentru doar 59,99 EUR (diferența este că licența este transferabilă, are media etc).