Au apărut și primele review-uri cu iPhone 7, dau link-urile mai jos, întâi vreau să constat: părerea este unanim bună, dar căștile noi nu sunt foarte apreciate. Versiunea jet black se zgârie ușor pe spate.

iphone7-press-01-970-80-compressor

Ce review-uri am observat azi:
The Verge;
Engadget;
Ars Technica;
Daring Fireball;

Long story short, cam toate confirmă părerile generale exprimate la lansarea iPhone 7. Este un upgrade bun, în stilul Apple, destul de “safe” cu excepția mufei de la căști. Utilizatorii vor accepta greu asta, dar există căști fără fire și există adaptorul care se poate pune pe mufa de încărcare.

Versiunile iPhone jet black au un spate lucios, care se zgârie ușor, lucru recunoscut și de Apple pe site-ul oficial. Design-ul este similar, iOS 10 este similar, dar performanța este mai bună. Camera foto este bună, dar camera duală nu este atât de spectaculoasă pe cât se așteptau cei are au testat telefonul. Abia aștept să văd.

E bine că rezistă la ploaie / apă, toată lumea laudă asta. Bateria ar avea autonomia un pic mai bună, iarăși, acest lucru este menționat peste tot. Dacă redactorii au iPhone 6S, de anul trecut, acum noul telefon li se pare că are autonomie mai bună. Dar comparat cu un model nou este probabil foarte puțin observabil.

Versiunea de 32GB este ok, dar probabil heavy-users vor trece pe cea de 128GB. Ecranul este de asemenea lăudat, ar reda mai bune nuanțele de culori și așa mai departe.

Evident, restul discuțiilor sunt despre prețuri și variante. Totuși, nu este cel mai scump smartphone de pe piață, iar oamenii vor să aibă în general cel mai nou smartphone. Așa că eu cred că Apple va avea vânzări ok. Poate nu record, dar ok.