Astăzi s-a deschis oficial primul patinoar olimpic la București, de fapt la Otopeni: Telekom Arena, un proiect realizat de Ion Țiriac, cu sprijinul sponsorilor. Important de reținut este că accesul e gratuit pentru copiii pasionați de sport, au inclusiv transport gratuit pînă acolo. Patinoarul Telekom Arena se va deschide și pentru public în prima parte a lui 2017.

Pînă acum sportivii români de top se antrenau la mall.

Patinoarul a fost realizat conform celor mai recente standarde olimpice internaţionale şi conform indicaţiilor Federaţiei Internaţionale de Hochei. Patinoarul se află pe Strada Drumul Gării Odăi, Otopeni. Proiectul realizat de Fundația lui Țiriac este susținut de Telekom, Skoda, Allianz Țiriac și Dedeman. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului de către copii, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Am văzut și un meci de hochei demonstrativ, iar apoi patinaj artistic. Abia aștept să se deschidă și pentru public.

Au o parcare cu aproximativ 70 de locuri și se mai poate parca și pe străzile de lângă.

Galerie foto

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!