Radu Apostolescu, acum vicepreședinte și director de dezvoltare eMAG, are ca orice manager din noua generație o serie întreagă de gadgeturi fără de care nu vede posibilă viața la birou. Am stat de vorbă cu Radu pentru a pune la punct o nouă rubrică pentru blog, Business Lifestyle, în care am să vă povestesc despre dotările managerilor români. Sper să am ocazia să fac și un proiect video legat de asta, revin cu detalii după ce am confirmarea.
Pe Radu Apostolescu nu are rost să-l prezint eu acum, a fodat cel mai mare magazin online din România, a vândut pachetul majoritar spre Asesoft, iar acum se ocupă de creșterea afacerii.

Gadget-urile lui Radu Apostolescu

Îmi pare rău doar că nu l-am fotografiat pe Radu la el în birou, atunci când ne-am întâlnit. Dar o s-o fac cu prima ocazie, evident, dacă mă mai invită 🙂
În lista de gadgeturi favorite sunt multe chestii interesante, dar primul lucru care m-a surprins este nominalizarea Arc. Radu Apostolescu a trecut pe lista gadgeturilor favorite Microsoft Arc, un mouse excelent, despre care am scris că îl folosesc și am văzut aprecieri pozitive pe majoritatea blogurilor(Zoso, etc). Deocamdată notați că folosim Arc original, nu Arc Touch.

Telefonul mobil, nici nu trebuia să ne mire: iPhone 4. „Telefonul e indispensabil, mă întorc oriunde l-am uitat și nu l-aș numi gadget”, spune Radu Apostolescu. Depinde cum privești ideea de gadget, eu zic că iPhone 4 este gadgetul perfect.

La birou, Radu Apostolescu lucrează pe un laptop Dell Latitude Z, dar exact ca mine nu folosește direct laptopul. Are monitor de 24 de inchi, tastatură, mouse Arc și o imprimantă multifuncțională laser.

ads

I-a plăcut atât de mult laptopul Dell încât are mai multe modele Latidude Z și acasă. Nu a ocolit nici alte gadgeturi, MacBook Air, iPad sau Kindle 3 cu 3G.

Dell Latitude Z

D.D. – cum vezi laptopul ideal – foarte ușor sau foarte puternic ?

R.A. – Cât mai ușor și subtire, minim 15 inch, putere de calcul medie.

La capitolul foto, Radu Apostolescu este fan Canon. Mai exact Canon 40D + obiectivele Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM, Canon EF 24-105mm f/4L IS USM – dar are și un Canon Ixus 960 pentru că este ușor 🙂