Realme, producătorul de telefoane cu cea mai rapidă ascensiune din piață, anunță Global Youth Voice, un eveniment unde tehnologia 5G este în prim plan, iar tineri din toate colțurile lumii vor vorbi despre așteptările lor cu privire la 5G, cum le-a schimbat viața și cum vad ei viitorul.

Din 2020, realme a lansat o varietate de telefoane mobile cu tehnologie 5G. Dintre cei 70 de milioane de utilizatori ai noștri, majoritatea au ales un terminal 5G și îl folosesc într-o rețea 5G. De asemenea, sunt utilizatori care dețin un telefon cu 5G dar nu au făcut încă trecerea la o rețea compatibilă, iar cei care nu dețin nu telefon 5G au în plan să-și achiziționezea unul.
Este o etapă de tranziție de la 4G la 5G care ne-a făcut să realizăm importanța realizării acestui eveniment. Astfel, vă invităm să participați la realme Global Youth Voice, să spargeți limitele de timp, spațiu sau regiune, să împărtășiți și să ascultați poveștile tinerilor din întreaga lume.

 • perioada de înscriere: 21-27 mai 2021
 • număr de participanți: aproximativ 12 persoane (1 persoană din fiecare țară)
 • ascultători: 70 de personae
 • pentru înscriere trebuie trimis un email la adresa realmenum@realme.com cu subiectul Global Youth Voice Application-Nume-Tară care să conțină următoarele:
  – informații personale precum: nume, prenume, țară, telefon mobil, un cont de rețea socială
  – unde exista 5G în țara ta?
  – introducere în viața personală, utilizarea scenariilor de rețea și a obiceiurilor
  – când ai nevoie de 5G în viața personală
  – schimbările/impactul pe care 5G l-ar fi putut aduce în viața ta/le-a adus în viața ta
  – scenarii de dezvoltare/aplicare 5G
  – așteptările tale pentru realme 5G

De asemenea, cei ce vor sa participe ca simpli spectatori ai acestui eveniment sunt rugaţi să completeze chestionarul din link-ul acesta. Cei 70 de spectatori vor fi aleşi în funcţie de răspunsurile oferite.

ads

La final vor organiza o tombolă pentru tinerii ascultători, dar și cadouri speciale pentru fiecare participant. Realme Global Youth Voice este o platformă creată de realme pentru a promova comunicarea între fani la nivel mondial. realme își dorește să promoveze libera exprimare, comunicarea între tineri, oferindu-le astfel șansa să descopere și alte perspective de la tineri din întreaga lume.