Realme, producătorul cu cea mai rapidă ascensiune din piață, a anunțat astăzi că va lansa mult așteptatul flagship killer pe 15 iunie. Realme GT va fi prezentat în cadrul unui eveniment global ce va avea loc de la ora 15:00PM.

realme gt

Focus pe viteză

Având ca slogan “Sheer Speed Flagship”, realme GT exemplifică spiritul “Dare to Leap” al companiei, aducând un design și o tehnologie de ultimă generație care va surprinde esența originală a experienței GT pentru tineri.

Împreună cu lansarea globală realme GT, compania va anunța cea mai recentă strategie AIoT cu o serie de produse noi în cadrul realme TechLife. Dezvoltând în continuare un ecosistem AIoT pe scară largă, realme aspiră să îmbunătățească fiecare aspect al stilului de viață modern al tinerilor consumatori.

ads

CEO-ul realme, Sky Li, va susține un discurs de deschidere la evenimentul de lansare global, urmat de o prezentare generală a strategiei de afaceri globale a realme de către Madhav Sheth, Vicepreședinte și CEO India și Europa. În plus, Johnny Chen, Global Head of Brand Marketing, va lansa oficial realme TechLife, ecosistemul AIoT al companiei, în timp ce Alessio Bradde, directorul de marketing al produselor realme, va introduce realme GT pentru publicul global. În cele din urmă, Kwan Jun Jie, Senior Product Marketing Manager, va încheia evenimentul prezentând noua linie de produse AIoT realme.

Primul smartphone realme de tip flagship din 2021, realme GT, a avut parte de o primire excelentă. Prin aducerea acestuia pe piețe noi, compania este hotărâtă să stabilească noi standarde pentru experiențe emblematice pentru tinerii consumatori din întreaga lume.

Despre Realme GT

Realme GT este un terminal echipat cu cele mai noi tehnologii disponibile în acest moment în piață. Printre specificațiile cu care modelul GT ne va delecta putem enumera: procesorul Snapragon 888, ecranul AMOLED de 120Hz și bateria de 4500mAh cu încărcare rapidă de 65W SuperDart. Acesta va fi oferit încă din prima zi de lansare cu Android 11 Beta 1, fiind primul telefon din piață ce va rula această versiune de Android.

În străinătate, Realme GT 5G are un preț de vânzare destul de agresiv. Varianta cu 8 GB + 128 GB costă aproximativ 550 de euro , iar cea de 12 GB + 256 GB va fi ceva mai scumpă.