Dacă anul trecut stabilea un record cu 10 milioane de iPhone 6 vândute în primul week-end, anul acesta cifra a fost de 13 milioane de unități. Iar au estimat bine experții Apple, iar s-au înșelat analiștii media. Iar au apărut articolele cu falimentul companiei.

iphone 6s roz
iPhone 6S roz s-a comandat masiv

Deja au ajuns și în România primele modele iPhone 6S și 6S Plus, de mâine încep livrările.

Conform unei declarații oficiale semnate Tim Cook, primii utilizatori au apreciat pozitiv atât 3D Touhc (Force Touch de pe noul display), cât și Live Photos, funcția care păstrează animații alături de poze pentru a reda atmosfera din momentul fotografierii.

Oficialii Apple au reconfirmat faptul că pe 9 octombrie iPhone 6S va ajunge oficial în și mai multe țări ale lumii. Cifrele sunt oricum record pentru că anul ăsta Apple a inclus China în grupul primelor state în care telefonul este disponibil. Probabil fără China am fi vorbit de cifre sub iPhone 6.

În mod tradițional, generația S de iPhone aduce doar mici actualizări și nu sunt modele foarte atractive pentru cei care au deja un iPhone din generația anterioară. Totuși, este de notat faptul că Apple are întotdeauna fani care utilizau modele mai vechi, în cazul de față 5 sau 5S și care văd în iPhone 6S șansa de a adopta un smartphone mult mai performant și mai arătos. Plus cei care au Android și s-au săturat de probleme tehnice, bug-uri și malware – deși iPhone nu este scutit nici el de așa ceva, doar că numărul incidentelor este mult mai mic.