Trebuia să vi le prezint hands-on, dar testul a ieșit pozitiv. Sunt în a treia zi de izolare, destul de ok. Mă felicit pentru vaccinare, am avut și niște perioade în care mi-am imaginat cum este să ajungi la ATI.

Galaxy Fold4

Galaxy Fold4 continuă actualizările

Rămâne cel mai puternic smartphone de tip nou și este îmbunătățit. Este primul dispozitiv care va fi livrat cu Android 12L, o versiune specială de Android creată de Google pentru experiențe pe ecran mare, inclusiv pliabile.

Parteneriatele dintre Samsung, Google și Microsoft duc multitasking-ul la nivelul următor. Aplicațiile Google, inclusiv Chrome și Gmail, acceptă acum opțiunea Drag-and-Drop, ceea ce permite utilizatorilor să copieze și să partajeze rapid linkuri, fotografii și multe altele, de la o aplicație la alta. Cu Google Meet, utilizatorii se pot conecta acum cu mai multe persoane pentru diferite activități comune, inclusiv pentru a viziona împreună videoclipurilor pe YouTube sau pentru a se juca în grup, în timpul unui apel video. Ecranul pliabil permite afișarea mai multor opțiuni legate de pachetul complet Office de la Microsoft și Outlook și asigură modalități mai rapide de a interacționa cu conținutul. Experiența de multitasking este completă datorită funcționalității S Pen-ului, care permite desenarea și luarea de notițe din mers. Noul S Pen poate fi stocat mai simplu acum, în interiorul carcasei.

Ecranul principal are diagonala de 7.6 inch, este mai luminos și oferă o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz. Are și o cameră Under Display (UDC) mai puțin vizibilă și un nou aranjament de subpixeli. Experiența de gaming devine și mai captivantă datorită platformei mobile Snapdragon 8+ Gen 1 și a tehnologiei hiper-rapide 5G. Z Fold4 are o balama mai subțire, o greutate mai mică și rame mai înguste, iar ecranul mai lat permite interacțiuni mai ușor de realizat cu o singură mână, atunci când este utilizat ecranul extern.

A fost lansat și în România planul prin care primiți un voucher de 200 de euro la precomanda Fold4. La anumiți parteneri primiți bani și pe telefonul vechi dacă îl schimbați pentru Fold. Prețuri:

 • 256GB |12GB – 8.899,00 lei
 • 512GB |12GB – 9.499,00 lei
 • 1TB |12GB – 10.699,00 lei

Flip4, Watch5 și Buds2 Pro

Galaxy Flip4 rămâne cel mai accesibil pliabil

Galaxy Z Flip4 oferă îmbunătățiri la nivelul caracteristicilor preferate ale utilizatorilor Samsung. Extinde capacitatea de captare, vizionare și conectare prin bateria de 3.700mAh. Noul model permite acum și încărcarea rapidă (încărcare la 50% în aproximativ 30 de minute) ca utilizatorii să poată rămâne conectați mai mult timp.

Cu o balama mai subțire, margini îndreptate, sticlă rezistentă pe spate și rame metalice lucioase, designul telefoanelor este cel mai rafinat de până acum. Utilizatorii pot personaliza complet Z Flip4 cu Galaxy Themes, disponibile atât pentru ecranul extern, cât și pentru ecranul principal, având opțiunea de a alege dintr-o varietate de fonturi, pictograme și modele, în funcție de stilul propriu.

Galaxy Flip4 beneficiază de un voucher de reducere de 150 de euro la precomandă. Prețuri:

 • 128GB | 8GB – 5.398,99 lei
 • 256GB | 8GB – 5.699,01 lei
 • 512GB | 8GB – 6.299,00 lei

Galaxy Watch5 și Pro

Galaxy Watch5 îmbunătățește funcțiile pe care se bazează consumatorii în fiecare zi. Galaxy Watch5 Pro e cel mai nou model din gama Galaxy Watch, cel mai durabil și cel mai avansat ceas Samsung creat vreodată.

Galaxy Watch5 este echipat cu senzorul unic BioActive, care reprezintă următoarea eră în ceea ce privește monitorizarea digitală a sănătății. Introdus pentru prima dată pe seria Galaxy Watch4, Senzorul BioActive folosește un singur cip unic care combină trei senzori puternici (de ritm cardiac optic, semnal cardiac electric și respectiv analiză a impedanței bioelectrice) pentru a oferi date complete despre:

 • ritmul cardiac;
 • nivelul de oxigen din sânge;
 • nivelul de stres din organism;

Creat pentru cei care iubesc să petreacă timp în aer liber, Galaxy Watch5 Pro este cel mai nou produs adăugat în portofoliul Galaxy Watch. De la drumeții la ciclism și nu numai, Watch5 Pro este pregătit pentru orice provocare datorită materialelor sale premium. Dispune de același display Sapphire Crystal îmbunătățit care rezistă mai bine la orice uzură și o carcasă durabilă din titan ce îl protejează. Galaxy Watch5 Pro vine, de asemenea, cu o curea D-Buckle Sport, pentru extra durabilitate.

Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro sunt disponibile pentru precomandă începând cu 10 august, iar pe 26 august vor fi disponibile pentru achiziție. Prețuri:

 • Watch5 – 1.599,00 lei
 • Watch5 Pro – 2.549,00

Galaxy Buds2 Pro

Noile căști Samsung care oferă cea mai captivantă experiență audio wireless, un design nou, compact și conectivitate – perfecte pentru viața de zi cu zi. Muzica se aude mai bine la noile căști cu Hi-Fi pe 24 de biți, și interval dinamic ridicat, ceea ce ajută utilizatorii să se simtă conectați la conținutul pe care îl ascultă, la o rezoluție clară. Cu noul codec Samsung fără sudură (SSC HiFi), muzica poate fi redată fără pauză, iar noul difuzor coaxial cu 2 căi face aceste sunete mai bogate ca niciodată.

Galaxy Buds2 Pro, perfecte și pentru a face sport, au un design compact, ergonomic, sunt cu 15% mai mici, asigură fixare stabilă, proiectată pentru a preveni rotația. Cu noile căști pot fi preluate apeluri chiar și din mers, ele având un ANC puternic pentru a elimina zgomotul de fundal.

Galaxy Buds2 Pro vine în trei nuanțe noi, care se completează perfect cu noile telefoane pliabile – Graphite, White și Bora Purple. Preț:

 • 1.099,00 lei