Samsung a lansat oficial noul Samsung Galaxy Tab A8: mai mult ecran, mai multă putere și performanță. Tableta este gândită pentru conferințe și sesiuni de educație online.

Galaxy Tab A8

Mai sunt utile tabletele?

Samsung spune că tableta este cea mai eficientă și cea mai puternică din seria Tab A. Păstrează în același timp un design subțire și ușor, pregătit pentru sistemul de învățământ hibrid, divertisment, conectare și multe altele. Experiența Galaxy Tab A8 este completată de design-ul special, acea caracteristică Samsung îndrăgită de toți utilizatorii seriei Tab S. Deși tableta este foarte subțire și ușoară, aceasta vine cu un ecran extins de 10.5 inch, o ramă subțire și un raport de aspect comun de 16:10.

Rezultatul este un raport ecran/corp de 80%, care permite experiență de vizionare mult mai captivantă față de modelele anterioare de tablete. Indiferent dacă utilizatorii urmăresc emisiunea preferată, se joacă cu prietenii sau se întâlnesc cu familia prin intermediul apelurilor video, cele patru difuzoare a Galaxy Tab A8 cu Dolby Atmos au un sunet foarte bun.

Pentru utilizatorii noi, Galaxy Tab A8 vine cu două luni de YouTube Premium fără reclame, astfel încât aceștia să poată viziona videoclipurile preferate neîntrerupt. Variantele de stocare sunt de 32GB, 64GB sau 128GB. Utilizatorii pot profita slotul microSD până la 1TB. Galaxy Tab A8 este acum disponibil și cu 3GB sau 4GB de RAM. O baterie de 7.040mAh cu încărcare rapidă de până la 15W le asigură utilizatorilor ore în șir de stream-uri, fără să-și facă griji că vor rămâne fără baterie.

Pentru multitasking, utilizatorii pot împărți ecranul, utilizând două aplicații una lângă alta și, chiar, pot adăuga și o fereastră pop-up, cu Multi-Active Window. În cazul în care aceștia participă la o conferință online, ei pot discuta simultan cu colegii de clasă, pot lua notițe și pot vizualiza o prezentare în mod simultan.

Galaxy Tab A8 este susținut de platforma de securitate Knox, lideră în industrie, cu protecție multistrat. Recunoașterea facială îi asigură pe proprietarii Galaxy Tab A8 că sunt singurii cu acces ușor la dispozitivul lor. Protecția constantă, în timp real, a software-ului de bază asigură faptul că amenințările externe nu pot avea acces la dispozitiv.

Galaxy Tab A8 va fi disponibil în culori precum Gray, Silver și noul Pink Gold în Europa începând cu sfârșitul lunii decembrie și va fi disponibil și în alte regiuni, precum SUA, în ianuarie 2022.

Specificații:
*Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capabilitățile produsului pot fi modificate fără notificare. Specificațiile variază în funcție de piață și/sau operator.
Samsung Galaxy Tab A8
Display
10.5-inch* 1920 x 1200 (WUXGA) TFT
*Măsurat în diagonală sub formă de dreptunghi complet fără a ține cont de colțurile rotunjite. Suprafața reală vizibilă este mai mică din cauza colțurilor rotunjite.
OS
Android 11
Dimensiuni
246.8 x 161.9 x 6.9mm
Greutate
Wi-Fi / LTE: 508g
Camera
[Spate] 8MP AF
[Față] 5MP
Memorie*

3GB RAM cu 32GB stocare internă /
4GB RAM cu 64GB stocare internă /
4GB RAM cu 128GB stocare internă
microSD** până la 1TB
*Disponibilitatea spațiului de stocare poate să difere în funcție de piață, model, culoare sau operator. Disponibilitatea reală a spațiului de stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat și de piață, model, dimensiune fișier și format.
**Cardul MicroSD se vinde separat.
Procesor
Octa-Core, 2GHz
Baterie*
7.040 mAh (încărcare rapidă adaptivă permisă de 15 W**)
*Valoare standard testată în condiții de laborator terțe. Valoarea standard este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960.
**Încărcătorul rapid adaptiv de 15W este vândut separat.
Conectivitate
LTE*
Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac)
Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.0
*Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață și operator.
Culoare*
Gray, Silver, Pink Gold
*Disponibilitatea culorilor produselor poate varia în funcție de piață, regiune și operator.
Conectori
USB 2.0 tip C, mufă jack de 3,5 mm
Senzori
Accelerometru, busolă, giroscop, lumină, senzor Hall
GPS
GPS+GLONASS, Beidou, Galileo
Audio
Patru difuzoare stereo, Dolby Atmos®
Securitate
Samsung Knox, recunoaștere facială
Accesorii*
Book Cover, Clear Edge Cover, Protective Standing Cover
*Accesoriile sunt disponibile pentru cumpărare separat.

###

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.