Samsung Electronics a lansat la CES 2022 The Freestyle, un videoproiector portabil pentru divertisment oriunde ai călători.

 proiectorul portabil Freestyle

Proiectorul portabil Freestyle

Dispune de funcții precum: auto-level, auto-focus și auto-keystone (ce presupune ajustarea automată a trapezului) pentru o imagine perfectă de fiecare dată.
The Freestyle vine pentru prima dată cu un nou tip de tehnologie și flexibilitate pentru a oferi o experiență de vizionare și divertisment optime celor care își doresc să ducă oriunde conținutul video și audio.

Destinat generației Z și milenialilor, Freestyle este un videoproiector, o boxă inteligentă și un dispozitiv de iluminare ambientală. Toate încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil. Când vine vorba de portabilitate, Freestyle cântărește doar 830 de grame. Spre deosebire de videoproiectoarele convenționale, sub formă de cutie, Freestyle are un suport versatil ce permite rotirea până la 180 de grade.

The Freestyle vine cu funcții de auto-keystone și auto-leveling, ce reprezintă tehnologia de vârf din industrie. Caracteristicile permit dispozitivului să-și ajusteze automat ecranul la orice suprafață, în orice unghi, oferind de fiecare dată o imagine perfect proporțională. În plus, funcția de focalizare automată îi permite lui Freestyle să afișeze o imagine clară pe orice suprafață, în orice unghi, până la 100 de inci în dimensiune. De asemenea, Freestyle are în componență un radiator dublu care permite un bass clar și profund, fără distorsiuni, iar capacitatea sa de a reda sunetul la 360 ​​de grade le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență sonoră de calitate cinematografică, indiferent unde se află.

În ceea ce privește alimentarea, The Freestyle este compatibil cu baterii externe care acceptă USB-PD și ieșire de 50 W/20 V sau mai mult, astfel încât utilizatorii să-l poată lua cu ei oriunde, indiferent dacă sunt în mișcare, într-o excursie în camping sau alte locuri. The Freestyle este, de asemenea, un pionier prin faptul că este primul ecran portabil care funcționează atunci când este conectat la o priză standard E26, fără a fi nevoie de cablare suplimentară, pe lângă compatibilitatea cu opțiunea clasică a prizei de perete.

Atunci când nu este folosit ca proiector pentru a transmite conținut, The Freestyle oferă, de asemenea, un efect de iluminare ambientală datorită funcției „ambient mode” și capacului translucid al obiectivului. The Freestyle este, de asemenea, o boxă inteligentă, care analizează muzica pentru a asocia efecte vizuale care pot fi proiectate pe perete, podele și oriunde altundeva.

The Freestyle oferă funcțiile Smart TV disponibile pe televizoarele inteligente Samsung, cu servicii de streaming încorporate și funcții de mirroring și casting compatibile atât cu dispozitivele mobile Android, cât și cu iOS. Este primul proiector portabil din industrie care este certificat de către principalii parteneri OTT la nivel mondial, oferind utilizatorilor cea mai bună experiență de vizionare a conținutului. Este, de asemenea, primul proiector care include control vocal în câmp îndepărtat, permițând utilizatorilor să aleagă asistenții vocali preferați atunci când folosesc dispozitivul fără mâini.

The Freestyle va fi disponibil pentru precomandă online pe piața din SUA pe 4 ianuarie, iar disponibilitatea se va extinde pe alte piețe globale în următoarele luni.