Pentru că Note 7 pare să fie deja compromis – cei care îl au vor să scape, iar cei care vroiau să-l cumpere se reorintează, cei de la Samsung deschid deja discuțiile despre Galaxy S8.
Prima informație care apare despre următorul vârf de gamă pare să fie faptul că va avea doar varianta Edge.

samsung-galaxy-s7-edge-compressor

Sursa foto.

Samsung Galaxy S8 se lansează în primăvară, la Barcelona, dacă nu apare vreo noutate și decalează iar lansările. În generaș s-au ținut bine de programul cu lansarea în februarie.

Legat de Edge, discuția e simplă, anul trecut au lansat S6 Edge doar ca să testeze piața, iar modelul cu ecran curbat a prins foarte tare. Asta după ce Note Edge, cel cu curbură doar pe o parte, fusese un eșec. Mă rog, S6 a prins, S6 Edge Plus a avut super succes, iar S7 Edge a confirmat succesul terminalelor cu ecran curbat. Note 7 avea și el ecran curbat, dar problema cu bateriile a dat bătăi mari de cap celor de la Samsung. Doar costurile de înlocuire ating un miliard de dolari, dar prejudiciul de imagine este mai mare. Valoarea companiei pe Bursă a fost afectată serios. Și lumea se întreabă ce va fi pe viitor.

Știrea cu Galaxy S8 Edge vine din Coreea, deci sunt șanse să fie reală. De altfel s-a mai zvonit deja că anul viitor și Apple va adopta un ecran Edge pentru terminalele sale.

Vestea bună din articol este că Samsung a comandat deja ecranele, iar dimensiunile sunt 5.1 inch pentru “cel mic” și 5.5 inch pentru modelul mai mare. Deci vom vedea poate un Galaxy S8 Plus. Inutil de spus că deja Samsung anunță camera foto duală pentru Galaxy S8, că doar toți rivalii, inclusiv Apple, au mers pe tehologia asta.