Samsung Galaxy Watch 3 Titanium îmbină design-ul premium cu durabilitatea. Are toate funcțiile preferate de pe Galaxy Watch 3 pe un dispozitiv realizat dintr-un material rezistent, elegant și ușor.

Samsung Galaxy Watch 3 Titanium

Samsung Galaxy Watch 3 Titanium a fost anunțat oficial astăzi. Noul model din titan are toate funcțiile preferate integrate pe un ceas inteligent, cu un nou design unic. Chiar și populara ramă rotativă care l-a consacrat. Oferă un design luxury și o curea metalică premium care va fi inclusă în cutie. Cureaua vine în nuanța Mystic Black pentru a completa corpul ceasului inteligent, având o textură care se potrivește perfect cu design-ul modelului Titanium. În plus, lungimea curelei se poate regla foarte ușor, astfel încât, indiferent de dimensiunea încheieturii mâinii, Galaxy Watch3 Titanium se va potrivi perfect.

Galaxy Watch3 Titanium se mândrește cu toate funcțiile preferate ale lui Galaxy Watch3, integrate într-un design elegant și premium. În plus față de designul de lux, modelul Galaxy Watch3 Titanium prezintă și o ofertă versatilă de funcționalități care îmbină confortul cu o experiență semnificativă de monitorizare a sănătății și wellness. Pasionații de sport dispun de cel mai extins kit de sănătate Samsung. Ceasul este echipat cu o serie de senzori de ultimă generație, permite acum măsurarea tensiunii arteriale fără manșetă suplimentară și măsurarea electrocardiogramei, pentru a vă ajuta să monitorizați și să gestionați starea de sănătate zilnic. Dacă vă accidentați și cădeți, funcția de detectare a căderilor vă permite să trimiteți un mesaj SOS la contactele de urgență.

ads

Are și alte opțiuni pentru fitness și wellness – precum monitorizarea oxigenului din sânge (SPO2), programe de antrenament la domiciliu și gestionarea somnului – pentru a ajuta la o monitorizare cât mai cuprinzătoare a sănătății, chiar și de acasă.

Galaxy Watch3 Titanium va fi disponibil începând cu 18 septembrie, într-o variantă Bluetooth de 45 mm în nuanța Mystic Black. Nu am detalii despre preț.