Pe lângă Note 9, Samsung a lansat azi oficial și Galaxy Watch. Este ceas smart, are LTE, are multe funcții noi.

Noul Samsung Galaxy Watch aduce ce e mai bun din ecosistem companiei. Ceasul oferă o durată lungă de viață a bateriei, conectivitate LTE, capabilități de wellness și un design personalizat. De asemenea, îi ajută pe utilizatori să realizeze mai multe, prin noi capacități de monitorizare a stresului și somnului. În plus, oferă o gamă mai mare de opțiuni de stil, inclusiv trei noi fețe de ceas: Silver, Midnight Black și Rose Gold și noi culori personalizabile pentru cureaua ceasului.

Durata de viață îmbunătățită a bateriei Galaxy Watch, de până la 80 de ore, elimină necesitatea încărcării zilnice și îi ajută pe utilizatori să țină pasul cu săptămâna lor ocupată. Cu o durată mai lungă de viață a bateriei, nu mai trebuie să fii conectat mereu la smartphone datorită conectivității LTE a Galaxy Watch – disponibil la peste 30 de operatori și în peste 15 țări – pentru o adevărată experiență independentă a dispozitivului prin mesagerie, apeluri, cartografiere și muzică. Utilizatorii pot, de asemenea, să înceapă sau să-și încheie ziua cu briefing-uri pentru a rămâne la zi cu îndeplinirea task-urilor, cu noutățile legate de vreme și cu ultima variantă a programului lor.

ads

Proiectat având la bază noțiunea de wellness, Galaxy Watch oferă o adevărată experiență holistică în domeniul sănătății, cu noul tracker de gestionare a stresului, care detectează automat nivelurile ridicate de stres și oferă exerciții de respirație pentru a ajuta utilizatorii să se echilibreze și să se concentreze. În plus, un nou tracker de monitorizare a somnului urmărește toate nivelurile de somn, inclusiv ciclurile REM, pentru a ajuta utilizatorii să-și ajusteze programul de somn și să obțină odihna de care au nevoie.

Cu programul de somn și cu stresul sub control, Galaxy Watch ajută utilizatorii să își atingă și alte obiective de sănătate, inclusiv cele de fitness. Galaxy Watch adaugă 21 de exerciții noi care se pot efectua în interior, urmărind un total de 39 de antrenamente care permit utilizatorilor să-și personalizeze și să-și schimbe rutina. Deoarece nutriția echilibrată este la fel de importantă ca și exercițiile fizice, Galaxy Watch a ușurat urmărirea intuitivă a caloriilor și a alertelor personalizate. În plus, utilizatorii pot să-și controleze mesele folosind Bixby Vision pe dispozitivul lor Galaxy. Prin fotografierea fiecărei mese și înregistrarea instantanee a informațiilor nutriționale în Samsung Health și pe Galaxy Watch, puteți gestiona mai bine aportul de calorii.

Galaxy Watch oferă o varietate de dimensiuni și stiluri – o versiune Silver de 46mm sau o versiune de 42mm Black sau Rose Gold. Utilizatorii pot personaliza Galaxy Watch chiar mai mult printr-o selecție de fețe și curele de ceas, inclusiv opțiuni de la Braloba, un producător de curele de ceas de înaltă calitate. Pe lângă funcționalitatea îmbunătățită, Galaxy Watch duce mai departe tradiția smartwatch-urilor Samsung prin carcasa circulară, în timp ce integrează aspectul digital cu Always On Display. Pentru prima dată, Galaxy Watch oferă ace de ceas analogice și semnale sonore oră de oră, precum și un efect de adâncime cu umbre care definesc fiecare detaliu pe fațada ceasului, pentru a reda un aspect tradițional. În plus, durabilitatea lui Galaxy Watch, certificată la nivel militar cu Corning Gorilla Glass DX+, precum și rezistența la apă, cu un rating de de 5 ATM, permit o utilizare pe termen lung, indiferent de mediul înconjurător.

Galaxy Watch aduce utilizatorilor toate avantajele oferite de ecosistemul Galaxy, creând o experiență perfectă cu SmartThings, Samsung Health, Samsung Flow, Samsung Knox, Samsung Pay, Bixby și parteneriate precum Spotify și Under Armor. Accesați cu ușurință și controlați dispozitivele de pe Galaxy Watch cu SmartThings – toate în jurul încheieturii tale – de la pornirea luminilor și a televizorului dimineața, până la a regla temperatura înainte de culcare. Pe lângă păstrarea informațiilor în siguranță cu Samsung Knox și deblocarea cu ușurință a PC-urilor sau tabletelor utilizând Samsung Flow, Samsung face accesarea conținutului audio și multimedia chiar și mai ușor pe Galaxy Watch cu ajutorul Spotify, permițând utilizatorilor să asculte cântece offline sau fără un smartphone, prin modul Spotify Offline.

Galaxy Watch va fi disponibil începând cu data de 14 septembrie 2018 în Europa. Deocamdată nu avem un preț oficial.

Galaxy Watch – Specificații
Model
Galaxy Watch 46mm Silver
Galaxy Watch 42mm Midnight Black
Galaxy Watch 42mm Rose Gold
Ecran
1.3” (33mm), Circular Super AMOLED (360 x 360)
Full Color Always On Display
Corning® Gorilla® DX+  
1.2” (30mm), Circular Super AMOLED (360 x 360)
Full Color Always On Display
Corning® Gorilla® DX+
Mărime
46 x 49 x 13
63g (fără curea)
41.9 x 45.7 x 12.7
49g (fără curea)
Curea
22mm (interschimbabilă)
Opțiuni de culoare: Onyx Black, Deep Ocean Blue, Basalt Grey
20mm (interschimbabilă)
Opțiuni de culoare: Onyx Black, Lunar Grey, Terracotta Red, Lime Yellow, Cosmo Purple, Pink Beige, Cloud Grey, Natural Brown
Baterie
472mAh
270mAh
AP
Exynos 9110 Dual core 1.15GHz
Sistem de operare
Tizen Based Wearable OS 4.0
Memorie
LTE: 1.5GB RAM + 4GB Memorie internă
Bluetooth®: 768MB RAM + 4GB Memorie internă
Conectivitate
3G/LTE, Bluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
Senzori
Accelerometru, giroscop, barometru, HRM, lumină ambientală
Încărcare
Încarcare wireless bazată pe WPC
Durabilitate
5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Compatibilitate
Samsung: Android 5.0 sau o versiune mai nouă
Other: Android 5.0 sau o versiune mai nouă
iPhone 5 și modele mai noi, iOS 9.0 sau o versiune mai nouă
※Funcția de activare pentru rețeaua mobilă Galaxy Watch prin smartphoneuri non-Samsung poate să nu fie disponibilă în unele țări
*Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, care includ, dar nu se limitează la avantajele, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului, pot fi modificate fără notificare.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.