Odată cu lansarea noilor procesoare Intel Core din generația a șasea și cererea tot mai mare pentru performanțe, memoriile RAM DDR4 devin tot mai importante pentru pasionații de gaming și profesioniștii interesați de performanțe mari. Așa că Samsung a trecut la producția de memorii de 12GB pe noua tehnologie.

samsung-12gb-ram-ddr4

Sigur, rămân câteva probleme, precum raportul preț/performanță. Memoria RAM este cam scumpă în comparație cu performanța oferită suplimentar. Dar odată cu noile module și cu o promovare mai agresivă sunt convins că sistemele din 2016 vor avea toate memorii pe noua tehnologie.

Samsung a produs modulul de 12GB RAM DDR4 pe tehnologia pe 20 de nanometri. Pînă acum se puteau produce maxim 8GB de RAM pe această tehnologie, așa că specialiștii au avut de lucru 🙂

Conform Samsung modulele noi sunt deja pregătite pentru producătorii de sisteme OEM. Totuși, nu există o dată clară pentru momentul în care vom vedea sistemele în magazine.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!